Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:821, Did:0, useCase: 3

"King of the beach" jau trešo gadu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas Pludmales volejbola līga, turpinot sadarbību ar Latvijas Olimpisko komiteju, jau trešo gadu organizē īpašo šova turnīru „King of the beach”, kas šogad risināsies 31.jūlijā plkst.12:00 Dzintaros, Jūrmalā.

Pagājušajā gadā turnīrā „King of the beach” piedalījās labākie Latvijas pludmales volejbolisti – Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš un Artis Caics, kā arī divi līdzjutēju izvēlētie spēlētāji – Kristiāns Marnics un Toms Vanags.

Šogad jau zināmi seši turnīra dalībnieki, bet (tāpat kā iepriekšējā gadā) līdzjutējiem būs iespēja noteikt atlikušos divus dalībniekus, balsojot par savu favorītu no kandidātu saraksta. Par 2009.gada Pludmales karali tika kronēts Toms Šmēdiņš, savukārt pagājušajā gadā šo titulu izcīnīja Aleksandrs Samoilovs. Kurš kļūs par 2011.gada pludmales karali, tas tiks noskaidrots 31.jūlijā Dzintaru pludmalē.

Turpinot tradīciju, organizatori arī šogad piedāvās ne tikai spraigas un interesantas cīņas volejbola laukumā, bet arī dažādus konkursus, atrakcijas un šova programmas, kurās varēs piedalīties ikviens klātesošais. „King of the beach” ir īpaša izspēles sistēma – 8 dalībnieki sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam līdz 17 punktiem, kur tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kas savā starpā cīnīsies finālspēlē (pilna spēle-līdz diviem uzvarētiem setiem, katrs sets līdz 21 punktam, ja nepieciešams, 3.sets līdz 15 punktiem). Finālā grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kas bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai. „King of the beach” titulu izcīnīs tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri būs uzvarējuši spēli. Atšķirībā no citiem turnīriem, šajā katrs spēlētājs spēlē pats par sevi un uzvarētājs ir tikai viens.

     [+] [-]

, 2011-07-19 13:31, pirms 13 gadiem
Gribēju uzjautāt - ir kaut kur iespēja noskatīties Zelta open otrā posma pusfinālus un spēles par medaļām netā vai ne? Pirmo posmu sportacentrs piedāvāja.