Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Austrijas treneris: "Pret Latvijas aizsardzību ir ļoti grūti radīt vārtu gūšanas situācijas"

Austrijas treneris: "Pret Latvijas aizsardzību ir ļoti grūti radīt vārtu gūšanas situācijas"
Rodžers Bāders. Foto: eishockey.at

Kamēr Latvijas izlase ceturtdienas un piektdienas vakarā aizvadīs divas spēles pēc kārtas, Austrijai šovakar pirms rītvakara cīņas pret Latviju ir brīvdiena. Austrijas izlasi vadošais šveiciešu treneris Rodžers Bāders dalījās pārdomās par saviem nākamajiem pretiniekiem.

"Latvijas spēlētāji lielākoties spēlēja KHL, daži Šveicē, ir arī divi trīs NHL spēlētāji. Viņi -atšķirībā no mūsu spēlētājiem – ir pieraduši pie šāda stresa, tāliem izbraukumiem un saspringta grafika. Daudz kas būs atkarīgs no tā, cik sekmīga un cik nogurdinoša viņiem būs spēle pret Somiju [acīmredzot domāta Čehija – A.S.]. Svarīgi, ka mums pēc iepriekšējo dienu stresa šodien ir brīvs," 57 gadus veco Bāderu citē Austrijas Hokeja federācija.

"Latvija aizsardzībā ir ļoti labi organizēta un kompakta, pret Latviju ir ļoti grūti radīt vārtu gūšanas situācijas. Turklāt viņu rindās ir arī spēlētāji, kuri ļoti labi veido pretuzbrukumus, un ļoti meistarīgi uzbrucēji. Kopumā tā ir ļoti laba komanda, pret kuru ir sarežģīti spēlēt. Mums vajadzēs parādīt savu labāko sniegumu, lai panāktu, ka veiksme būs mūsu pusē, un varbūt paņemtu kaut ko taustāmu no šīs spēles," Bāders turpināja.

Federācija raksta, ka lielas izmaiņas sastāvā netiek plānotas un ka vārtos visdrīzāk sāks Vīnes "Capitals" veterāns Bernhards Štārkbaums, kuram šis ir sestais pasaules čempionāts elitē un vienpadsmitais čempionāts kopumā. Pagaidām vēl nav skaidrības par 20 gadus veco aizsargu Filipu Vimmeru, kurš iepriekšējā spēlē tika noraidīts līdz spēles beigām un kura lieta tiks izskatīta šovakar. Vimmers lielāko daļu sezonas pavadīja Zalcburgas junioru komandā Alpu līgā.

Gan Latvija, gan Austrija izcīnījušas pa trim punktiem. Austrija sāka ar 1:3 pret Zviedriju, 2:3 pagarinājumā pret ASV, izlaižot 2:0 vadību, 2:1 bullīšos pār Čehiju, izglābjoties pamatlaika pēdējā minūtē, un 3:5 pret Norvēģiju. Pa četriem punktiem sakrājuši Zalcburgas spēlētāji Pēters Šnaiders (2+2) un Dominiks Hainrihs (1+3).

Izmantotie resursi:
https://www.eishockey.at/de/red/new...

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle


, 2022-05-19 21:48, pirms 2 gadiem
labi, ka nekas nav jārada, paši iedosim.
, 2022-05-19 23:13, pirms 2 gadiem
Austrijas treneris: "Pret Latvijas aizsardzību ir ļoti grūti radīt vārtu gūšanas situācijas"
Čehijas spēlētāji: 🤣🤣🤣
, 2022-05-19 23:21, pirms 2 gadiem
Austrijas treneris: "Pret Latvijas aizsardzību ir ļoti grūti radīt vārtu gūšanas situācijas"

Čehijas spēlētāji: -"paturi alinju"
, 2022-05-20 08:08, pirms 2 gadiem
Čehi mūs 1. periodā vnk izģērba brutāli.
Pārējos periodos viņiem tik ļoti jau vairs neko nevajadzēja, jo viss jau bija skaidrs.
Teodors Bļugers. Foto: Pittsburgh Penguins
37

Bļugers trešo reizi atzīts par Latvijas gada labāko hokejistu

Laikraksts "Latvijas Avīze" piekto reizi veicis žurnālistu, treneru, funkcionāru un ekspertu balsojumu par gada labāko Latvijas hokejistu, un Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Teodors Bļugers tajā triumfējis otro gadu pēc kārtas un trešo reizi kopumā.
Edgars Buncis (pa labi). Foto: LHF
9

Buncis: ''Uz Ziemassvētkiem hokeja līdzjutēji varēs iepriecināt tuviniekus''

LETA. 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis piektdien apstiprināja, ka tirdzniecība uz atsevišķām pasaules čempionāta spēlēm, kas tiks aizvadītas Rīgā, sāksies ātrāk nekā tas tika plānots.
Elvis Merzļikins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64
42

Merzļikins: "Pirms PČ izlasē centos izveidot ķīmiju, bet daži par to pat nepateica paldies"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonai gatavošanos turpina Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš intervijā medijam MVP dalījās pārdomās par to, kāpēc maijā notikušais pasaules čempionāts izvērties tik nesekmīgs.