Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Dānijas hokejisti pārbaudes spēlē apspēlē Zviedriju, čehi sakauj Vāciju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dānijas hokejisti pārbaudes spēlē apspēlē Zviedriju, čehi sakauj Vāciju
Dānijas hokeja izlases uzbrucējs Niklass Jensens. Foto: Ishockeylandsholdene

Pārbaudes mačā pirms maijā un jūnijā Rīgā gaidāmā IIHF pasaules čempionāta hokejā spilgtu panākumu izcīnījusi Dānijas izlase, kas izbraukumā Malmē izdarīja nieka astoņus metienus, taču par spīti tam ar 3:2 pārspēja Zviedriju, kas gan cīnījās ne tuvu optimālākajā sastāvā.

Pēc vakardien piedzīvotās neveiksmes ar 2:4 dāņi šovakar pirmajā periodā guva divus vārtus pēc kārtas, uzbrucējiem Matiasam Fromam un Niklasam Jensenam panākot 2:0 Dānijas izlases labā. Zviedri pēc Denisa Rasmusena un Antona Vedīna raidījumiem gan līdz otrās trešdaļas beigām atguva līdzsvaru, tomēr uzreiz pēc tam izpelnījās noraidījumu, kuru trešā perioda 15. sekundē izmantoja Nikolajs Maiers, gūstot Dānijas izlases uzvaras vārtus - 3:2. Zīmīgi, ka abas komandas savā starpā tiksies arī pasaules čempionātā.

Interesanti, ka zviedriem piederēja milzīgs pārsvars metienos pa vārtiem - 32 pet 8. Teicamu sniegumu Dānijas vārtos demonstrēja šosezon Klāgenfurtes "KAC" komandu līdz triumfam Austrijas atklātajās meistarsacīkstēs aizvedušais Sebastjans Dāms. Tāpat mājinieki par 20% ilgāk kontrolēja ripu.

Turpinājumā Zviedrija 3. un 4. maijā aizvadīs pārbaudes mačus pret citas Skandināvijas valsts izlasi Norvēģiju. Savukārt Dānija pret norvēģiem spēkosies 6., 12. un 13. maijā.

Citā spēlē divi Lukāša Radila vārti kaldināja Čehijas izlases pārliecinošu uzvaru ar 4:1 viesos pār Vāciju. Vēl pa reizei čehu labā izcēlās Matejs Blīmels un Ondržejs Berāneks, kamēr Vācijas labā goda vārtus iemeta Simons Sezemskis.

Čehija šovakar izdarīja par septiņiem metieniem vairāk (26-19) nekā Vācija. Sestdien, 1. maijā čehi un vācieši aizvadīs vēl vienu savstarpējo cīņu.

Izmantotie avoti:
https://stats.swehockey.se/Game/Lin...
https://hokej.cz/zapas/2894144

  +1 [+] [-]

, 2021-04-30 06:08, pirms 3 gadiem
Vai tad ir pareizi rakstīt, ka Čehija meta 7 REIZES BIEŽĀK pa vārtiem mekā Dānija?

     [+] [-]

, 2021-04-30 08:10, pirms 3 gadiem
igors1002 rakstīja: Vai tad ir pareizi rakstīt, ka Čehija meta 7 REIZES BIEŽĀK pa vārtiem mekā Dānija?
Karluha savā elementā Neziunāju, ka 26 ir 7x lielāks skaitlis par 19