Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Luongo būs Kanādas izlases ģenerālmenedžeris pasaules čempionātā Rīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Luongo būs Kanādas izlases ģenerālmenedžeris pasaules čempionātā Rīgā
Roberto Luongo. Foto: Hockey Canada

Kanādas hokeja izlase paziņojusi, ka par tās ģenerālmenedžeri 2021. gada pasaules čempionātā Rīgā strādās Roberto Luongo. Čempionāts sāksies no 21. maija līdz 6. jūnijam un tieši ar spēli pret Latvijas izlasi Kanāda atklās čempionātu.

Jau no 21. maija līdz 6. jūnijam Rīgā notiks 2021. gada pasaules čempionāts hokejā. Latvija kopā ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Itāliju un Kazahstānu spēlēs B apakšgrupā. Tieši ar spēli pret Kanādu 21. maijā Latvijas izlase atklās čempionātu.

Šodien paziņots, ka par ģenerālmenedžeri Kanādas izlasē pasaules čempionātā iecelts Roberto Luongo, kuram palīdzēs Šeins Douns un Kanādas Olimpiskā izlases vadība. ''Esam priecīgi, ka Roberto vadīs mūsu delegāciju pasaules čempionātā Rīgā. Esam priecīgi, ka arī Šeins un Skots palīdzēs kā asistenti Roberto.'' Luongo šī būs ģenerālmenedžera debija. Kā Kanādas izlases vārtsargs Luongo divas reizes 2003. un 2004. gadā izcīnīja zelta medaļas pasaules čempionātā. Luongo ir viens no trim vārtsargiem NHL vēsturē, kurš aizvadījis vairāk kā 1000 spēles (1044 spēles) savā NHL karjerā. 2022. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Luongo būs kā asistents nozīmētajam ģenerālmenedžerim, rūpējoties tieši par vārtsarga pozīcijas izvēli.

Kopš 1931. gada Kanādas izlase 20 reizes uzvarējusi pasaules čempionātos. 13 reizes Kanādas izlase izcīnījusi sudraba medaļas, kamēr septiņas bronzu.

Izmantotie resursi:
https://hockeycanada.ca/en-ca/news/...

     [+] [-]

, 2021-04-21 07:31, pirms 3 gadiem
Forši!
Tad jau varēsim ar Roberto kādu vakaru iedzert pa bocmanītim🍻
Ir arī diezgan garšīgi izlejamie ali, saucās Krāslavas in Brālis, bet tie ir dārgāki