Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

ASV izlasi pasaules čempionātā trenēs "Islanders" vadījušais Kapjuano

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

ASV izlasi pasaules čempionātā trenēs "Islanders" vadījušais Kapjuano
Džeks Kapjuano. Foto: NHL

"USA Hockey" šodien paziņojusi, ka Amerikas Savienoto Valstu izlasi pasaules čempionātā, kas no 21. maija līdz 6. jūnijam norisināsies Rīgā, vadīs Džeks Kapjuano, kurš šajā sezonā strādāja Otavas "Senators" treneru štābā.

Džeks Kapjuano pēdējās divas sezonas pavadījis kā Otavas "Senators" galvenā trenera Dīdžeja Smita palīgs, bet pirms tam divus gadus viņš strādāja Floridas "Panthers" treneru korpusā. Laika posmā no 2010. līdz 2017. gadam Kapjuano bija Ņujorkas "Islanders" galvenais treneris.

Speciālistam ir arī starptautiskā pieredze. 2016. gadā notikušajā Pasaules kausā viņš bija Džona Tortorellas asistents, bet 2017. gada pasaules čempionātā viņš palīdzēja Džefam Blešilam.

Kapjuano pasaules čempionātā palīdzēs Neits Līmens ("Providence College") un Adams Naitingeils (NTDP). Par vārtsargu treneri strādās Kevins Reiters (NTDP), bet video treneris būs Maiks Kings (Otavas "Senators").

ASV spēlēs vienā grupā ar Latviju, savstarpējā spēle tiks aizvadīta 27. maijā.

Izmantotie resursi:
https://teamusa.usahockey.com/news_...

     [+] [-]

, 2021-05-10 20:37, pirms 3 gadiem
nez, kad sastāvs tiks nosaukts...