Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Malkins: "Negribēju četrus mēnešus gulēt pludmalē, tāpēc uzreiz piekritu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Malkins: "Negribēju četrus mēnešus gulēt pludmalē, tāpēc uzreiz piekritu"
Jevgeņijs Malkins un Aleksandrs Ovečkins. Foto: Tass/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins" jau pirmajā kārtā izstājās no cīņas par Stenlija kausu. Ja Sidnijs Krosbijs atteica Kanādai, tad Jevgeņijs Malkins spēlēs Krievijas izlasei. Viņš norādīja, ka negribēja četrus mēnešus ilgu atvaļinājumu.

"Uzreiz piekritu braukt uz izlasi – man nav nekādu savainojumu, bet sezona beidzās superātri. Negribēju ilgi atpūsties, labāk ir palīdzēt izlasei. Man patīk spēlēt kopā ar puišiem – šajā komandā ir sava atmosfēra. Humors un joki, pēc kuriem Amerikā ilgojos, tāpēc nevarēju laist garām šādu izdevību. Kad izlido Stenlija kausa pirmajā kārtā un līdz nākamajai sezonai ir četri mēneši, negribu visu laiku pavadīt pludmalē. Tāpēc ar prieku piekritu un uzreiz lidoju šurp," skaidroja Jevgeņijs Malkins.

Centra uzbrucējs norādīja, ka būtu piekritis braukt pat gadījumā, ja citas Krievijas zvaigznes būtu atteikušās. "Galu galā – es piekritu viens no pirmajiem. Vispirms izlidoja Tampabeja, tad mēs, tagad – Vašingtona. Izlase būs ļoti spēcīga. Protams, arī atbildība būs liela. Citiem sastāvi arī ir labi – amerikāņiem, zviedriem un kanādiešiem viss ir kārtībā," norādīja Malkins, kura kontā ir divi pasaules čempiona tituli.

"Sākumā mani salika vienā maiņā ar Ņikitu Kučerovu – esam kopā jau kopš pirmā treniņa. Pēc tam mums pievienojās Ņikita Gusevs. Domāju, ka pasaules čempionātā būs tieši šāds trijnieks," prognozēja Malkins. Viņš "Penguins" rindās šosezon aizvadīja 68 mačus, tiekot pie 72 rezultativitātes punktiem.

"Nav atkarīgs no manis, ar ko spēlēšu kopā. Taču ar galveno treneri apspriežam visu. Ar Sašu [Aleksandru Ovečkinu] jau esam spēlējuši kopā, tostarp Soču olimpiskajās spēlēs. Nedomāju, ka mums sanāca. Domāju, ka treneri vairs mūs neliks kopā," vērtēja Malkins. "Ovečkins Vašingtonā daudz spēlējis kopā ar Jevgeņiju Kuzņecovu, un tā jau ir iespēlēta saikne. Kāpēc to izjaukt? Kopā viņi ir paņēmuši Stenlija kausu. Būtu dumji atkal mēģināt spēlēt kopā ar Ovečkinu."

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

  -3 [+] [-]

, 2019-04-30 14:35, pirms 5 gadiem
Un es domāju, ka NHL profesionāļi starpsezonā trennējas Bet šamie izrādās guļ uz krāsns un resnē.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 14:39, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Un es domāju, ka NHL profesionāļi starpsezonā trennējas Bet šamie izrādās guļ uz krāsns un resnē.
Man jau liekas, ka tādā līmenī un vecumā, viņam pa vasaru nav visu laiku jādzen iekšā. Pietiek atgūt formu divu mēnešu laikā un viņš ir atpakaļ augstākajā līmenī. Tā teikt : "meisatartību nenogulēt/nenodzert".

  -1 [+] [-]

, 2019-04-30 15:09, pirms 5 gadiem
krievi savāks labāko sastāvu, tā rādās! bet nekas, pie zelta viņi netiks, jo aptaisīsies jau pirms tam

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 15:25, pirms 5 gadiem
Grūti ar tādiem aizsargiem kaut ko nopietnu uzvarēt

     [+] [-]

, 2019-04-30 16:52, pirms 5 gadiem
Tāpēc jau Malkinam pēdējās sezonas ir tik vājas ka viņš vasarā tik riepu audzē. Tikmēr jaunie un izsalkušie ieliek pamatīgu fizisko un tad Malkins uz viņu līmeņa izskatās pēc pensionāra.

     [+] [-]

, 2019-05-01 05:48, pirms 5 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Tāpēc jau Malkinam pēdējās sezonas ir tik vājas ka viņš vasarā tik riepu audzē. Tikmēr jaunie un izsalkušie ieliek pamatīgu fizisko un tad Malkins uz viņu līmeņa izskatās pēc pensionāra.
Malkins nav nekāds jaunais vairs! Protams, ka jaunajiem jāskrien un jākapā lai pierādītu sevi.