Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Somijas izlases menedžeris noliedz čempionu kausa sabojāšanu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Somijas izlases menedžeris noliedz čempionu kausa sabojāšanu
Pasaules čempioni atgriežas dzimtenē un demonstrē kausa kopiju bez dibena. Foto: instagram.com/kalpa_hocke

Pasaules čempionātā svētdien triumfēja Somijas hokeja izlase. Pēc šī notikuma publiskajā telpā parādījās foto attēli, ka kas raisīja baumas par izcīnītā kausa sasišanu. Valstsvienības menedžeris skaidro, ka attiecīgajās bildēs redzama kausa kopija, kas atšķiras no oriģināla.

"Tā ir kausa kopija, kas jau sākotnēji bija bez pamatnes. Tā ir tādā pašā stāvoklī, kādā to saņēmām. Kopijai nav tādu pašu metāla daļu, nedaudz atšķiras no oriģināla," skaidro Somijas izlases menedžeris Mika Kortelainens.

Oriģinālais kauss bija Somijas spēlētāju rokās tikai uzreiz pēc uzvaras - uz ledus un ģērbtuvē. Pēc tam kausu atdeva sacensību organizatoriem, pretī saņemot kopiju. Atgriežoties dzimtenē, daudzajiem līdzjutējiem tika demonstrēta kausa kopija bez dibena.

Kā jau ziņots, planētas meistarsacīkšu finālā somi svētdien apspēlēja kanādiešus (3:1). Somijas hokeja izlase tagad ir trīskārtējā pasaules čempione (1995, 2011, 2019).

Izmantotie resursi:
tass.ru

  -1 [+] [-]

, 2019-05-29 23:03, pirms 5 gadiem
Tas ar nodomu - lai nečurātu iekšā.