Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: zvans no Holivudas un vainīgo meklēšana

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: zvans no Holivudas un vainīgo meklēšana
Foto: Reuters

Cepurē salocītas lapiņas, aptuveni piecpadsmit. Viesturs aizžmiedzis acis cenšas atdalīt vienu no kopā salipušajiem papīra gabaliņiem. Aigara sirds pēc straujiem pukstiem sažņaudzas, redzot, ka izvēle ir veikta. Viesturs maigi iečukst Aigara ausī divus vārdus. Plašāka publika gan šī pavasara antivaroni uzzinās dzēlīgos tv sporta raidījumu komentāros un ar izceltiem burtiem preses slejās.

Pirmais periods

- Pēc randiņa ar zviedriem šodien visus moka paģiras - vismaz morālās noteikti. Līdzjutēji tik apātiski šopavasar vēl pa bungām nav situši. Arī hokejisti pēc sirdi plosošā zaudējuma nespēj ieslidoties. Pat Dīvāna eksperts vairāk sapņo par gaļas cepšanu. Varbūt varējām šo nemaz nespēlēt. Gan mums, gan norvēģiem šis mačs neko neizšķir, būtu labāk visi skaisti mājās aizbraukuši. Pat studijas komentētājiem nav motivācijas kaut ko šodien runāt.

- Boba zēni mazākumā pa laukumu slidinās kā svētdienas amatieru čempionāta spēlē. Ne asuma, ne ātruma. Pieklājības pēc patēlo, ka spēlē aizsardzībā, bet Elvim palikt uz nullītes lāga necenšas palīdzēt. Jāmēģina citas metodes. Bobam jālaiž vārtos jaunais gurķis Grigals, lai laukuma spēlētāji vismaz par viņu pacenšas.

- Batņa atkal uz ledus. Vai ir kāds Latvijas hokejists, kuram pasaules čempī tik daudz pretinieki būtu pāri darījuši? Nav jau nekāds mazais zēns - augumā pat basketbolists varētu sanākt. Jāiemācās turēt taisnu muguru, lai neliek ķobi pretiniekam elkoņa augstumā.

Otrais periods

- Pārtraukumā visiem pa trīskāršajam ekspreso un jāiet kaut kas vairāk par daiļslidināšanos rādīt. Labi, ka perioda sākumā tiekam pie vairākuma un varam automātiski ieskaitīt golu. Pēc pagājušā gada, kad Bobam bija sliktākais vairākums čempī, šopavasar pie tā ir piestrādāts. Cerams, ka līdz nakamajam pavasarim neaizmirsīsies.

- Mazākums tik rūpīgi pirms šī čempionāta nav atstrādāt, tādēļ viltus kaujas apstākļos Boba zēni pašaudās ar tukšām patronām un patrenējas paši spēlēt ar vienu vīru mazāk. Beidzot arī līdzjutēji nedaudz atžirguši un jau šo to arī no viņiem var sadzirdēt.

Trešais periods

- Ne par velti ilgus gadus Latvijas hokejā esam sapņojuši par aizsargu ar labo tvērienu. Kā Jaks met pa vārtiem, tā ir gols. Uz nākamo čempionātu šis jaunais cilvēks jāliek pirmajā aizsargu pārī un vairākuma realizācijas maiņā. Jauna zvaigzne ir dzimusi!

- Hallo, Latvijas hokeja federācija pie tālruņa? Šeit Stīvens Spīlbergs. Vēlamies iegādāties tiesības uz Mareņa stāstu. Galveno lomu Holivudas ekranizācijā atveidos Džeremijs Reners.

- Ķēniņš iemet banku - Bratislavas halles darbinieki atviegloti nopūšas. Svaigi atgādātais televizors šodienu pārdzīvos un nesaņems kulaka izmēra caurumu.

- Čempionāts galā. Mērķis nav izpildīts un ceturtdaļfināls paliek nesasniegts. Ko varētu pataisīt par grēkāzi? Bobu? Pie zaudējumiem vienmēr treneris vainīgs. Bet varbūt vainīgs Pēteris Skudra, kurš spēlē starp Latviju un Krieviju īkšķus turēja par krieviņiem. Taču visvainīgākais ir Dīvāna eksperts, kurš pārāk precīzi prognozēja Latvijas neiekļūšanu ceturtdaļfinālā.

     [+] [-]

, 2019-05-21 21:35, pirms 5 gadiem
No visas sērijas, labākais raksts.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-21 22:09, pirms 5 gadiem
ceru, ka pēc komentāru gūzmas varētu secināt, ka šito vairs nevajag...

     [+] [-]

, 2019-05-21 22:28, pirms 5 gadiem
kayle rakstīja: ceru, ka pēc komentāru gūzmas varētu secināt, ka šito vairs nevajag...
Kam, nevajag tie nelasa... Kurus uzjautrina tie lasa un iesmej...

     [+] [-]

, 2019-05-21 22:59, pirms 5 gadiem
sebis rakstīja: Kam, nevajag tie nelasa... Kurus uzjautrina tie lasa un iesmej...
var jau būt, ka lasījumu skaits ir iespaidīgs. katram savs. man smiekli neraisījās ne reizi visā šajā sērijā.