Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Hišīrs: "Pret Latviju vienmēr ir smagas spēles"

Ints Megnis
Ints Megnis

Hišīrs: "Pret Latviju vienmēr ir smagas spēles"
Niko Hišīrs cenšas iekarot Latvijas izlases vārtus. Foto: HHOF-IIHF Images

Pret Latvijas hokeja izlasi vienmēr tiek gaidītas smagas spēles, atzinis 2017. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pirmais numurs Niko Hišīrs, kurš svētdien pasaules čempionāta mačā savai valstsvienībai izrāva panākumu pār latviešiem.

"Zinām, ka pret šiem puišiem vienmēr ir cīņa," teica 20 gadus vecais Hišīrs, kurš uzvaras vārtus iemeta spēles 57. minūtē. "Katru reizi ir līdzīga spēle. Pēdējos gados mēs dažreiz šādās cīņās esam zaudējuši, bet šoreiz uzvarējām. Tā ir laba zīme, ka mēs augam."

"Domāju, ka pirmajā trešdaļā viņi bija nedaudz labāki," teica Šveices aizsargs Romēns Jozi. "Viņi izdarīja lielu spiedienu un radīja pāris iespējas, tomēr pēc tam otrais periods bija diezgan labs. Mums bija daudzas iespējas vairākumā, kuras nespējām realizēt, tomēr turpinājām spiest. Domāju, ka nopelnījām uzvaru."

"Nedomāju, ka mēs spēlējām slikti. Mums bija iespējas, bet nespējām tās paņemt. Ja mēs būtu labāki vairākumā, rezultāts varētu būt citādāks," saka Latvijas aizsargs Artūrs Kulda. "Kopumā domāju, ka ejam pareizajā virzienā."

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2019...