Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

"Znaroks grauj Latviju un uzvar grupā" – krievu preses reakcija

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Znaroks grauj Latviju un uzvar grupā" – krievu preses reakcija
Oļegs Znaroks, Harijs Vītoliņš un Krievijas hokejisti spēlē pret Latviju
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Krievijas uzvara pār Latviju krievu sporta presē izpelnījusies dienas svarīgākās ziņas statusu. Galvenais iemesls – Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa komanda nodrošinājusi ceļazīmi uz "play-off" un atrodas ļoti tuvu pirmajai vietai B grupā.

Krievija izcīna rakstura uzvaru pār Latviju
Izvestija Россия одержала волевую победу над Латвией -...

“Krievijas izlase izcīnīja piekto uzvaru un praktiski garantēja pirmo vietu grupā. Vienīgie, kuri var patraucēt krieviem iekļūt “play-off” no pirmās vietas, ir laukuma saimnieki, Baltkrievijas izlase. Taču tas var notikt vienīgi gadījumā, ja viņi pēdējās trīs spēlēs pārspēs Vāciju, Latviju un Krieviju. Tas gan ir maz ticams, taču fakts.

Ceturtdaļfinālā B grupas uzvarētāji spēlēs pret A grupas ceturto labāko komandu. Šobrīd minēto pozīciju ieņem Franciju, kurai mūsu komanda zaudēja pagājušā gada čempionātā (1:2).

“Otrajā spēles pusē centāmies saglabāt spēkus, taupījāmies. Centos mainīt hokejistus pēc 25-30 sekundēm, neatkarīgi no maiņas. Latvija spēlē tādu pašu hokeju kā mēs. Viņiem vairāk nekā puse no komandas nāk no jaunatnes, kuru trenēju es, tāpēc gāja grūti.”

Krievijas izlase pārspēja Latviju un priekšlaicīgi nodrošināja iekļūšanu “play-off”
Eho Moskvi Радио ЭХО Москвы

:: Новости /...

“Mūsu komanda uzvarēja piektajā no piecām spēlēm un savāca 15 punktus.”

Krievijas izlase garantējusi sev pirmo vietu grupā
Lenta.ru
Lenta.ru: Спорт: Хоккей: Сборная России...

Spēles rezultātu atklāja latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, taču Krievijas hokejisti jau pirmajā trešdaļā atbildēja ar divām Viktora Tihonova ripām un precīzu Sergeja Širokova metienu. Spēles galarezultātu otrajā trešdaļā sagādāja Sergejs Kaļiņins (29. minūte). Ceturtdaļfinālā Krievija spēlēs pret A grupas ceturto labāko komandu. Šobrīd tā ir Norvēģija.”

Krievijas hokejisti priekšlaikus iekļuvuši “play-off”
Interfax Российские хоккеисты досрочно вышли в плей-офф...

“Divu dienu atpūtas laikā Krievijas izlases treneru štābs veica pārrunas ar Jevgeņiju Malkinu, kura pārstāvētā Pitsburga izlidoja no cīņas par Stenlija kausu. Uzbrucējam svētdien jāpievienojas izlasei. Malkins varēs iziet laukumā grupu turnīra pēdējā spēlē otrdien.

Šodienas spēlē pret Latviju vārtsarga vietu no jauna ieņēma Sergejs Bobrovskis un darba viņam gandrīz nebija. Viņa partneri panāca labvēlīgu rezultātu jau pirmajā trešdaļā, lai gan paši pirmie ielaida vārtus. Trešajā trešdaļā, kā tas šajā čempionātā ar Krievijas izlasi neatgadījās pirmo reizi, ripas netika iemestas.”

Tihonova dublis palīdz Krievijai apspēlēt Latviju
Sport.rbc.ru Дубль Тихонова помог России обыграть Латвию ::...

“Oļega Znaroka padotie guva piekto uzvaru piecās spēlēs. Krievija atrodas B grupas pārliecinošā vadībā. “Pretinieku uzbrukums bija interesants,” uzvaru komentēja divu vārtu autors Viktors Tihonovs. “Taču viņu ielā mūzika ilgi neskanēja. Rezultātu izlīdzinājām samērā ātri un pēc tam izvirzījāmies vadībā. No jauna parādījām raksturu.”

“Iespējams, mums patraucēja divu dienu pauze,” spēli komentēja uzbrucējs Deniss Zaripovs. “Kamēr atjēdzāmies, ielaidām vārtus. Man nešķita, ka pretī spēlē vāja komanda. Vienkārši mēs labi spēlējam uzbrukumā un bloķējam metienus pie saviem vārtiem.”

“Latvijai ir laba komanda,” teica uzbrucējs Sergejs Širokovs. “Zinājām, ka spēle būs smaga. Sākumā bieži zaudējām ripu vidus zonā, pēc tgam labojāmies. Vienkāršu pretinieku te nav – vienalga, Francija vai Kazahstāna, kura vakar atņēma punktus ASV.”

Uzvara pār latviešiem Krievijai nodrošināja iekļūšanu “play-off”
R-Sport (RIA Novosti) Победа над латвийцами обеспечила сборной России...

“Krievijas izlase izskatījās labāk par pretiniekiem, taču pirmo reizi turnīrā pirmā ielaida vārtus. Visu aizmirstais Indrašis astotajā minūtē precīzi meta no puszonas. Krievijai vajadzēja tikai trīsarpus minūtes, lai izlīdzinātu rezultātu. Divreiz komandu neizglāba Kristers Gudļevskis, kuru, visiem par pārsteigumu, treneris Teds Nolans izvēlējās Edgara Masaļska vietā. Tihonovs tādējādi guva divpadsmito rezultativitātes punktu (seši vārti un sešas piespēles).”

Krievijas izlase sagrauj Latvijas komandu
Komsomoļskaja Pravda Сборная России разгромила на чемпионате мира...

“Spēle mums sākās neveiksmīgi. Pretinieki pirmie iemeta ripu Sergeja Bobrovska sargātajos vārtos. Taču krievi zaudētāju lomā atradās vien trīs minūtes. Turpinājumā ripas lidoja tikai Latvijas vārtos.”

Krievija aizvada paraugtreniņu pret Latviju
Jug Sport Šīńńč˙ ļšīāåėą ń Ėąņāčåé ļīźąēąņåėüķóž čćšīāóž...

“Krievijas hokejisti no pirmajām minūtēm sāka Kristera Gudļevska vārtu šturmēšanu. Sākumā latviešu vārti palika aizslēgti, bet Mika Indraša lieliskais metiens parādīja, kāpēc Teda Nolana padotie nopelnījuši ļoti bīstama pretinieka slavu. Krievijas izlase pirmo reizi Minskā nokļuva iedzinējas lomā.

Līdz otrās trešdaļas beigām iniciatīva pilnībā piederēja Krievijai. Ripa reti šķērsoja Krievijas zonas zilo līniju. Tikai, pateicoties Gudļevska meistarībai, rezultāts līdz pārtraukumam nekļuva vēl lielāks. Līdz spēles beigām Krievijas izlase vēl vairākas reizes varēja palielināt pārsvaru.”

Tihonovs ved Krieviju pretī uzvarai pār Latviju
Sportsdaily.ru Тихонов ведет Россию к победе над Латвией -...

“Krievijas hokejisti ne uzreiz ieslēdzās uz pilnu jaudu – lai tā notiktu, viņiem nācās pirmajiem ielaist. Tikai pēc tam “sarkanā mašīna” iekurināja krāsnis un rāvās pretī uzvarai ar pilniem apgriezieniem. Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Viktors Tihonovs piedalījās pirmo trīs vārtu gūšanā.”

Krievijas izlase Minskā izcīna piekto uzvaru
Regnum.ru Сборная России по хоккею одержала пятую победу...

“Krievijas izlase neizjuta īpašas problēmas spēlē pret latviešiem. Pēc Sergeja Kaļiņina gūtajiem vārtiem visi jautājumi par spēles uzvarētāju un komandu, kura ieņems pirmo vietu grupā, tika atcelti.”

Krievijas izlase apspēlē Latviju ar 4:1
Kommersant Ъ - Сборная России обыграла команду Латвии со...

“Metienu skaita ziņā Krievijas hokejisti pārspēja latviešus gandrīz trīskārt (43:15). Pēc spēles Latvijas galvenais treneris Teds Nolans, ka viņa padotie zaudējuši pretiniekiem visos parametros. “Krievija uz mūsu fona izrādījās vairākas galvas tiesas pārāka komanda.” Krievijas izlases treneris Oļegs Znaroks tādam viedoklim piekrita. “Man īsti nav, ko piebilst.””

Spēlē pret Latviju Krievija izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
Sport-Express В матче с Латвией сборная России одержала пятую...

“Krievija nostiprināja līderpozīcijas B grupā, pārspējot Latvijas valstsvienību ar rezultātu 4:1.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2014-05-17 17:45, pirms 10 gadiem
trexa rakstīja: Latvija uz krievu fona izskatījās pēc amatieriem, kā 2 dažādi līmeņi.
Nu tad jau Krievijai jaameklee kkaads cits turniirs, jo pagaidaam visas komandas izskataas peec amatieriem.

 +25 [+] [-]

, 2014-05-17 17:45, pirms 10 gadiem
trexa rakstīja: Latvija uz krievu fona izskatījās pēc amatieriem, kā 2 dažādi līmeņi.
Soču laikā gan tā muldēt nesanāca ne
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-05-17 17:51, pirms 10 gadiem
kur tādi lohi kā trexa rodas?

  +8 [+] [-]

, 2014-05-17 17:54, pirms 10 gadiem
Ne tik satrauc spēles zaudējums kā Girgensona zaudējums (visdrīzāk) uz abām pēdējām izšķirošajām spēlēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-17 18:08, pirms 10 gadiem
Pashol jus krievi

  +6 [+] [-]

, 2014-05-17 18:11, pirms 10 gadiem
Nu nevajag jau nu pārspīlēt !
Ja 1 : 4 ir baigā sagrāve ,tad es nezinu kā nosaukt pārājo komandu rezultātus pret Krieviju ! Es uzskatu ,ka latvijas izlase nospēlēja ļoti pieklājīgi ! Lai tik krieviski rakstošā prese mazliet ievēro toleranci attiecībā pret visai sīksto Latvijas izlasi!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 18:15, pirms 10 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Ne tik satrauc spēles zaudējums kā Girgensona zaudējums (visdrīzāk) uz abām pēdējām izšķirošajām spēlēm.
Nu domāju, ka viņam būs 1 spēles DSQ (nespēlēs pret mājniekiem)

  +1 [+] [-]

, 2014-05-17 20:14, pirms 10 gadiem
Vispar jau šis turnīrs ir pielīdzināms Eirovīzijai, tikai ar ripu un nūjām. Ja tur patiešām spēlētu pasaules hokeja grandi tad daudzi uzzinātu kas ir hokejs.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-17 22:27, pirms 10 gadiem
priekš kam šis raksts? neredzu nekādu naidumu no krievu puses
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-18 00:50, pirms 10 gadiem
your_ufo rakstīja: Manuprāt te nav ko dot diskābeli, parasti hokejā par šādām epizodēm dod 2 minūtes ne 5+20 + vēl kādu diskābeli. Tas saucās, spēle ar augsti paceltu nūju. Krievs vienkārši kā maza meitenīte locījās pa ledu. Pēc pāris minūtēm krievam sāpes pārgāja un pat vairākumā skraidīja uz 100%. Simulants tas krievs, nobijās no kautiņa un nogulās uz ledus. Bārbija atradusies!
Sodu dod par rīcību nevis sāpju apmēru. Zemgus rīkojās cūciski par to arī dabūja lielo sodu. Tāpat kā vēl nesen Ozoliņš par līdzīgu rīcību. Arī par sitienu galvas apvidū dod to pašu sodu, neskatoties, vai spēlētājs var spēlēt tālāk, vai nē. Pret Ņiživiju tādu nopelnīja iepriekšējā spēlē.

     [+] [-]

, 2014-05-18 03:43, pirms 10 gadiem
Ja 4:1 ir graušana , tad 8:1 laikam ir izvarošana
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-18 12:26, pirms 10 gadiem
Tas ka varēja sagraut nav šaubu, bet tas ka līdz sagrāvei vēl pietrūka arī nav šaubu. Pareizāk būtu pārliecinoši uzvarēja.