Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Tribuncovs: "Izlasi pametu pats"

Jānis Pārums

Tribuncovs: "Izlasi pametu pats"
Atvars Tribuncovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Aizsargs Atvars Tribuncovs, kurš nedēļas vidū esot ticis atskaitīts no izlases par disciplīnas pārkāpumiem, sarunā ar "Latvijas Avīzi" atzinis, ka patiesībā pats nolēmis pamest izlasi, nevis viņu atskaitījuši.

"Tā gluži nebija, es aizgāju pats," laikrakstam atklājis pats hokejists. Viņš atzīst, ka lēmuma pamatā bijusi nespēja saprasties ar izlases galveno treneri Oļegu Znaroku un viņa asistentu Hariju Vītoliņu. " Jau pagājušajā gadā jutu, ka treneri nav apmierināti ar mani, un tas pats turpinājās arī šogad. Atklāti viņi neko neteica, tikai caur puķēm. Ja viņi neprot vai negrib izmantot manas stiprās puses, tad kāpēc mocīties."

Tribuncovs stāsta: "Viņi pirms desmit gadiem, kad izlasē kopā spēlējām, mani kā jauniņo audzināja. Labi, tas ir saprotams. Bet tagad viņi atkal mani audzina. Man jau ir 31 gads, vairs nepāraudzināsi. Ne tā stāvi, ne tā guli, ne tā pietupies, par maz izdarīji. Neadekvātas un nepelnītas piezīmes man nav vajadzīgas. Zviedrijā, Somijā un Krievijā treneri mācēja izmantot manu universālo spēles stilu, bet te es visu darot nepareizi. Esmu profesionāls spēlētājs un pietiekami labi zinu, kā jātrenējas."

Tomēr izlasē iespējams Tribuncovu vēl redzēsim, ja vien viņu aicinās: "Es nesaku, ka pie Znaroka vairs nekad nespēlēšu. Cilvēki mainās, un, ja nākamgad mani aicinās, labprāt braukšu uz izlasi. Viņi ir jauni treneri, ar laiku iegūs pieredzi, un tad jau redzēs, kā būs."

Hokejistam piedāvājumu spēlēt izteicis Rīgas "Dinamo", kas jaunajā sezonā piedalīsies Kontinentālajā Hokeja līgā, taču hokejists vēl piektdien nebija izlēmis vai spēlēs Latvijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Avīze

Slēpts komentārs: KRIST APSSS

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 00:34, pirms 16 gadiem
Kāds kaķis starp treneriem un Atvaru ir izskrējis,to zin tikai viņi paši.Bet ja Tribuncovs uzskata,ka trenera aizrādījumi ir lieki,nu tad tiešām viņam izlasē nav ko darīt.Tā nav sētas komanda kur vari izrādīt savas ambīcijas pret treneriem ar kuriem kopā esi spēlējis,bet gan VALSTS IZLASE.Liekas to Atvars ir aizmirsis.
"Es nesaku, ka pie Znaroka vairs nekad nespēlēšu."Šie viņa vārdi tikai apliecina manis teikto.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 00:37, pirms 16 gadiem
nu hvz kaa tur iisti ir,bet nu nav jau vins neaizvietojams.peedeejos gados vispaar kaut kaa nepaarliecinaaja,bet agents gan sim laikam labs,jo bliez visu laiku labaaas liigaas

  +4 [+] [-]

, 2008-04-12 00:41, pirms 16 gadiem
Dinomo bus ista vieta kur sevi pieradit ka istam profesionalim

  +7 [+] [-]

, 2008-04-12 00:43, pirms 16 gadiem
Nav jau nekāds jaunais un ja dīda kā tādu puišeli, loģiski ka apvainojas. Nespēlē jau nekādās sētas līgās lai nezinātu kā uzturēt sevi labā fiziskajā kondīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-12 00:54, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Kāds kaķis starp treneriem un Atvaru ir izskrējis,to zin tikai viņi paši.Bet ja Tribuncovs uzskata,ka trenera aizrādījumi ir lieki,nu tad tiešām viņam izlasē nav ko darīt.Tā nav sētas komanda kur vari izrādīt savas ambīcijas pret treneriem ar kuriem kopā esi spēlējis,bet gan VALSTS IZLASE.Liekas to Atvars ir aizmirsis.
"Es nesaku, ka pie Znaroka vairs nekad nespēlēšu."Šie viņa vārdi tikai apliecina manis teikto.


Atļaušos atgādināt, ka pēc 99. gada čempja vesela virkne izlases spēlētāju pateica, ka Beresņeva vadītā izlasē ko faktiski vadījā Znaroks un ģedi vairāk nespēlēs, bet tas tā, tas ka Atvaru izlasē nez kādēļ neprot tik labi izmantot kā klubos arī ir fakts, jo klubos viņa statistika ir pieklajīga tā kā norakstīt visu uz labu aģenta darbu īsti nevar.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 00:55, pirms 16 gadiem
cerams ka pavisam izlasi nepametiis !

     [+] [-]

, 2008-04-12 01:09, pirms 16 gadiem
xxx777 rakstīja: nu hvz kaa tur iisti ir,bet nu nav jau vins neaizvietojams.peedeejos gados vispaar kaut kaa nepaarliecinaaja,bet agents gan sim laikam labs,jo bliez visu laiku labaaas liigaas
sūdīgu veci neviens labā līgā neņems!!!!!!es domāju,ka izlasē ir tas pats,kas bij savā laikā kad šie spēlēja(znaroks un ko).dieva dēļ lai znaroks vismaz netrenē dinamo.tad vispār šim iedomīgam tipam būs atvēlēta dieva vieta.labs treneris ir tas,kurš spēj spēlētājā saskatīt viņa stiprās puses,nevis tikai regulēt kā trenēties.te es piekrītu Atvaram.nav jau kaut kāds gurķis zaļš ko mācīt,jo čalim tak i laba statistika klubos.domāju pie vainas ir ""dinamo""rēgs jeb ģedu nebeidzvā vēlme valdīt un mācīt visus.jādomā tak i vienreiz par izlasi nevis par savām kaut kādām ambīcijām.cik man Znaroks agrāk patika,tik tagad(saliekot visus punktus uz i)sāk tracināt tā viņa iedomība.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-12 01:25, pirms 16 gadiem
Easton77 rakstīja: cerams ka pavisam izlasi nepametiis !


visticamaak ja mainiisies treneris un to asistents tad nepametiis!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-12 01:56, pirms 16 gadiem
visu sezonu znaroks var p.is.t praatu jaunajiem...bet kad pienak laiks lai trenetu izlasi tad nemak to darit,,..atvainojos bet nejau 31 gadigam vecim vinsh var macit ka darit pareizi...varjau but ka znaroks ievilka mus a ligaa..bet tribuncovs spele 3 specigakaja liga pasaule..a znaroks savos pedejos aktiva hokejista gados speleja vacijas zemekajas ligas....vinsh nav piemerots..izlases darbam..jo skatas uz cilvekiem speletajiem no augshas,,,,sudi bus shogad..

     [+] [-]

, 2008-04-12 02:23, pirms 16 gadiem
ai, viņi visi tāpat tikai podā var iemest...

  +3 [+] [-]

, 2008-04-12 07:23, pirms 16 gadiem
Nu nesaprotu ko var ņemties, pats atvars tak saka ka vairs nepāraudzināsi. Viņš tak nesaka ka nav kļūdu, vienkārši apzinās savas kļūdas un spēlē kā māk. Neticu, ka labojot savus pietupienus vai kautko citu sanāktu labāks rezultāts, jo nespēlē tak pirmo gadu un nav pirmais trenneris kas māca.
Domāju, ka Znaroks ir ideāls jauniešu treneris, kurus vajag iedzīt pareizās sliedēs ar lamāšanu. Bet lielajā izlasē jau vajadzētu citu attieksmi. Labi zināms kā kurš spēlē un vainu ņem izlasē vai neņem nevis pārmācīt te.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 08:16, pirms 16 gadiem
bocmanis rakstīja: visu sezonu znaroks var p.is.t praatu jaunajiem...bet kad pienak laiks lai trenetu izlasi tad nemak to darit,,..atvainojos bet nejau 31 gadigam vecim vinsh var macit ka darit pareizi...varjau but ka znaroks ievilka mus a ligaa..bet tribuncovs spele 3 specigakaja liga pasaule..a znaroks savos pedejos aktiva hokejista gados speleja vacijas zemekajas ligas....vinsh nav piemerots..izlases darbam..jo skatas uz cilvekiem speletajiem no augshas,,,,sudi bus shogad..


Komandā spēlējot, spēlētājs var būt par sevi visādās domās, bet vienalga ir jāstrādā pēc noteiktā plāna. Izlasot šo rakstu rodas viens secinājums - priekš kam vispār tādi štrunta treniņi, jo katrs spēlētājs taču vislabāk zin, ko viņš var un kā viņam ir jātrenējas. Treneri vajag tikai, lai pastāv aiz borta PČ laikā...Vienkārši nenopietna attieksme no Tribuncova puses.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 08:20, pirms 16 gadiem
Lai cik labs nebūtu spēlētājs, viņš nedrīkst ignorēt treneri.Ja visi tā rīkosies tā jau vairs nebūs komanda.Komandas interesēs bieži maina pat savu ampluā.Tribuncovs savu"es" uzlicis augstāk par nacionālās izlases interesēm.Pieredz rāda , ka ne pie laba tas nenoved.

     [+] [-]

, 2008-04-12 09:12, pirms 16 gadiem
negribaas tagad nokakaak Tribuncovu, vai Znaroku, bet man liekas, ka abi labi- kaadam personiigaas ambiicijas vienmeer bijushas svariigas, kaadam nespeeja atziit savas kljuudas.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 09:43, pirms 16 gadiem
....Triuncovs ļoti korekti paskaidroja kapāc aiziet.......varēja jau visu pateikt....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-12 11:57, pirms 16 gadiem
nu zinot kādas hui''nas izlasē notiek ( ar apgādi utt) tad nebrīnīšos ja vēl kāds aizies..

     [+] [-]

, 2008-04-12 15:42, pirms 16 gadiem
Viitolinjsh jau arii it kaa teica, ka taa bijusi Tribuncova pasha izveele, buutiibu tas nemaina - kaut kaada nesaprashanaas ir, uzskatu tomeer, ka ir treneris un ir speeleeteejs, ja jau visi pashi zina, kaa un kas jaadara, tad treneris nav vajadziigs? Ja vien nepastaav kaut kaada personiiga nepatika, tad parasti jau aizraadiijumi ir, lai pasham speleetaajam un komandai buutu labaak (ja tieshaam nav nekaadu personiigu aizspriedumu), turklaat par rezultaatu kaa nekaa atbild treneris. Ciulveeki ir dazhaadi, lai nu tas paliek starp iesaistiitajaam personaam, katraa zinjaa, priecaajos, ka Atvars uzreiz nenogrieza kaa ar nazi, un ir gatavs paliidzeet citreiz.

     [+] [-]

, 2008-04-12 16:10, pirms 16 gadiem
Pareiz, pareiz. Profesionālim nav vietas amatieru līgā(KHL)

  -1 [+] [-]

, 2008-04-12 19:42, pirms 16 gadiem
Tā visas emocijas ir saistītas ar to ka viens ir saņemis uzaicinajumu spelēt Dinamo, cits nav saņēmis uzaicinajumu trenēt, vēl kāds ka Dinamo jāspelē izlases kandidātiem un visbeidzot ja izkrīt no A grupas, tad neizbēgama izlases trenera maiņa.
Dod dievs šogad neizkrist!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-13 15:01, pirms 16 gadiem
kaskulis rakstīja: Kurts L. vinu prata izmantot diezgan labi man taaa skiet...

Ja spēlētājs var saprastie ar tik daudziem treneriem pasaulē un arī ar Znaroka priekšgājējiem izlasē, kāpēc tad šogad viņš pēkšņi nav labs un jādresē?!