Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Spēlētāji atguvuši otro elpu"

Znaroks: "Spēlētāji atguvuši otro elpu"
Oļegs Znaroks. Foto: Ingus Ozoliņš.

Pēc šonakt izcīnītās pirmās uzvaras Pasaules čempionātā hokejā Latvijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks atzina, ka saviem hokejistiem viņam nav ko pārmest un visi cīnījušies godam.

Pēc izcīnītās uzvaras ar rezultātu 3:0 par Slovēnijas hokejistiem mūsu komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks izteicās, ka komanda spēles plānu izpildījusi, tāpēc arī izcīnīta uzvara. "Pilnībā noslēdzām viduszonu, neļaujot pretiniekiem izveidot bīstamus uzbrukumus."

Par slovēņu trumpju neitralizēšanu pats Znaroks pateicās hokejistiem, kas laukumā labi noseguši viņu zvaigzni Anže Kopitaru. "Ar visa piecnieka pareizu spēli izdevās viņu neitralizēt."

Uz jautājumu par pirmajā posmā sasniegtajiem rezultātiem Znaroks atbildēja: "Pirmais un galvenais uzdevums bija apspēlēt Slovēniju. Tas arī ir izpildīts." Tāpat Znaroks atzina, ka spēlētāji līdz ar šo pārliecinošo uzvaru ieguvuši otro elpu, kas palīdzēs otrā posma spēlēs.

Izmantotie resursi:
diena.lv

Piedalies spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”

Prognozē sekmīgākos Latvijas izlases spēlētājus ikvienā mūsējo spēlē un laimē vērtīgas balvas. Lai piedalītos spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”, spied šeit.

1 2 50 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-07 09:58, pirms 16 gadiem
ja mūsējie uzlabos realizāciju, tad viss būs OK! Vismaz pretī nenāks nekādi grandi...ar visiem var cīnīties un UZVARĒT!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 10:01, pirms 16 gadiem
Ja pusi no visiem momentiem samestu, būtu labi !

     [+] [-]

, 2008-05-07 10:04, pirms 16 gadiem
nu bet labi ka taa!

  +8 [+] [-]

, 2008-05-07 10:06, pirms 16 gadiem
Ivars37 rakstīja: Par šo tēmu (vai bija vai nebija tā otrā elpa),Znaroka k-gs,mēs varētu parunāties,kad būs noslēgusies spēļu otrā kārta! Slovēnija nav rādītājs!

Cik tu vari njaudeet pasham neapniik??!!?

     [+] [-]

, 2008-05-07 10:08, pirms 16 gadiem
Nu taa vareetu buut par otro elpu, domaju ka peec diviem pirmajiem zaagiem pret hokeja lielvalstiim bija kaa bija ar speleeetaaju paarlieciibu nu tagad kad paaris goli iemesti cerams buus labaak

  +5 [+] [-]

, 2008-05-07 10:08, pirms 16 gadiem
Znarok, Ivanaanu vairaakumaa taaka vajadzeetu iespeleet!!!

     [+] [-]

, 2008-05-07 10:11, pirms 16 gadiem
Spēlētāji atguvuši otro elpu Bet es otro Butilku!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 10:11, pirms 16 gadiem
Pretiim naaks ne vairs tie neparociigaakie pretinieki, speeciigi pretinieki, bet taapati Somija nav Kanaada vai Zviedrija! Slovaaki vai Norveegi jaapanem, bet svariigaakais un smagaakais macs buus ar Vaaciju, shameejie baigi saneemushies, un visticamaak, ka pret mums vini varees nodroshinaat vietu 1/4 finaalaa, buus smagi!
Slēpts komentārs: belyz

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 10:14, pirms 16 gadiem
viss ir sācies - nākamās trīs uzvaras......

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 10:15, pirms 16 gadiem
ceri vien..

  -3 [+] [-]

, 2008-05-07 10:16, pirms 16 gadiem
belyz rakstīja: da tas znaroks nulle,vajag kaadu kanādieti,ar so trenneri mes taalu netiksim,labi ka slovēņus uzvilkām,tas nav trenneru nopelns ,bet gan spēlētāju,Niživijs parādija savu individuālo meistarību,bet širokovs ar cipuli savu saspēlētibu klubaa..Kā vienmēr Latvijas izlasei ir grūtibas ar vārtu gūšanu..


Nedaudz pakontrolē ko runā!
Slēpts komentārs: belyz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 10:30, pirms 16 gadiem
poh tie metieni,ne jau katrs lido ieksaa,kanada ari pret viniem meta 65reizes,bet tikai 5 ielidoja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-07 10:36, pirms 16 gadiem
Ivars37 rakstīja: Cik var nepamatoti slavēt komandu,kura neko nav saniegusi!???
Tāpēc jau ārzemju fani par mums smīkņā,jo nepamatots optimisms ir vienlīdzīgs stulbumam!
Un arī nesasniegs kamēr pie izlases stūres būs Znaroks! Sen jau vairs neiet tas padomju stila hokejs ko piekopj Latvijas izlase! Tāpēc jau paši krievi vairāk kā 15 gadus nav dabujuši PČ titulu!
Kurts Lindstrēms mēģināja šei virzienā kaut ko mainīt,bet viņu novāca! Un tas nozīmē,ka arī šī hokejistu paaudze tiks neglābjami sabojāta!

Galvenais bija uzveikt sloveenu un tas ir izdariits, iisteniibaa ka te baigi kaads slaveetu izlasi neesmu pamaniijis, visi kaa jau normaali cilveeki priecaajas par uzvaru! Skaidrs ka realizaacija ir pa.kalaa, bet nekas veel nav zaudeets! Vairaakum izspeele, speele vaartu priekshaa, ir pie kaa straadaat, bet tajaa pashaa laikaa peec 1. speeles ir uzlabojusies speele mazaakumaa, taa ir tuvu ideaalam un taalaak tas buus ljoti svariigi!
peec pirmajaam divaam speleem bija iemesli kritizeet, bet tagad vareeji muti patureet ciet un gaidit speeli pret somiem - varbuut tev par prieku atkal smagi atrausimies!

  +4 [+] [-]

, 2008-05-07 10:37, pirms 16 gadiem
nadojeli eti kommenti tupije,tipo esli bi ne Znarok vsjo bi bilo ludshe..DA NICHEGO BI NE BILO PODRUGOMU...ne uzeli ne jasno,chto Redlih,Cipulis,Blinov,Berzinsh (respect vsem pacanam)eto prosto shkolniki po sravneniju s Hetley &Co..i sami nashi pacani,eto znajut sami...a fani dumaut,bil bi kanadec.ili LIndstrem,to mol chto to bilo bi podrugomu...da vsjo bi bilo takze....ili kto todumajet mi bi sigrali na rovne s USA???ne nado smeshit narod...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-07 10:50, pirms 16 gadiem
Znarokam nav ne vainas - A grupaa esam palikushi un tagad varam meeginaat paciiniities par kaut ko vairaak..

Vispaar Znaroks kaa treneris var teikt ka ir veel mazaak pieredzeejis kaa lielaakaa dalja speleeetaaju komandaa, bet nu ja jau KSL komanda piedavaa vinjam darbu, tad domaaju ka vinjsh ir uz pareizaa celja

Tie kas runaa ka mees nemetam uz vaartiem lai paskataas metienu attieciibu pret Kanaadu un pret Sloveenjiem iemest neveram taapeec ka tomeer laikam nedaudz truukst meistariibas un arii veiksmes...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-07 10:58, pirms 16 gadiem
Ivars37 rakstīja: Vai vēlies teikt,ka kanādieši,krievi,amerikāņi u.t.t. ir kādi pārcilvēki??Nē,tādi paši cilvēki vien ir,bet tikai ar daudz augstāku psiholoģiskās sagatavotības līmeni!


Nav vinji paarcilveeki, bet iesaku paskatiities NHL un KSL speeles un saliidzinaat aatrumu, vaartus, individuaalo tehniku u.c. ar Latvijas izlasi un pamekleet 10 atshkiriibas un nu nemaksaa vinjiem n-tos ljimonus tikai par skaistaam acim

Es arii neuzskatu ka uzvara pret Sloveenjiem buutu baigais panaakums naakoshaas speeles paraadiis ko iisti varam un nevaram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-07 11:16, pirms 16 gadiem
Ivars37 rakstīja: Tu maldies,ja domā ka man baigais prieks,ka mūsējie dabū pa muguru!
Arī skatos mūsējo spēles!Arī citu komandu spēles,un tad mani pārņem baigā skaudība,jo viņās spēlē tādi paši džeki kā mūsējie,bet līmenis kā diena pret nakti!

Nu labi krievi, kanaadieshi, ameerikaani, shogad ir citaa liimenii! Cehi speelee labi, zviedri, somi svakaaki kaa parasti, bet taas ir komandas ar veel lielaakaam tradiicijaam kaa mums, un nav jaataisa trageedija ja pagruuzham viniem! Taalaak naak slovaaki, sveicieshi, vaacieshi, baltkrievi arii izskataas labaak par mums, bet nemamas izlases un speeleejot pret shiim komandaam vareesim secinaat cik lielaa pakala vai nepakalaa esam! paareejaas komandas ir par mums vaajaakas, varbuut sajaa cempii ar norveegiem buutu smagaak!
Visas svariigaakaas speeles ir priekshaa un peectam varees izdariit secinaajumus! Shobriid izskatamies peec kaadas 10.-11. vietas, nedomaaju. ka tas ir slikti, protams, vareetu sagaadaat kaadu paarsteigumu, bet shii ir muusu vieta!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 11:26, pirms 16 gadiem
Palasot dazha laba komentaaru, gribas pajautaat :

Ivars37 ko tad tu skaties hokeju muusu izlases izpildiijumaa, ja viss ir tik suudiigs.

Veel patiik shie visi argumenti un pretrunas.

ieprieksheejos gados, kad speelee ar stiprajiem uz pilu klapi un peectam zaudee tos kurus jaapanjem obligaati, ne tikai hokji, tad visi kaa viens bleej, vajadzeeja taupiities , mums tak tik viena speele bija svariiga, kad vienreiz ir izdariits pareizi un skatoties vakardienas speeli tieshaam izskataas ka tika taupiiti speleetaaji izkjiroshajai speelei speelee pret kanaadu un ameeriku. tad redziet ir suudiigi, bet jautaajums vai buutu labaak ja zaudeetu smuki kanaadai un ameerikai un taapat peectam zaudeetu sloveenjiem, ko tad teiktu?

Realizaacija slikta , un kaa izraadaas pie taa ir vainiigs treneris, vot shitas ir tieshaam smiekliigi, trenerim ir jaamaaca kaa tureet nuuju rokaas profesionaalam speeleetaajam un kaa jaamet pa vaartiem, nesmiidiniet luudzu, tas ir tikai atkariigs no speleetaaja meistariibas nevis no trenera. te nav beernudaarzs kuru jaamaca slidot un tureet nuuju.

Par to ka tiesnesis pietiesaaja un buliishie : par noraidiijumiem nu nepiekritiishu ka tiesaaja pa labu, ja komanda nevar iziet no zonas un iespiesta tad laikam vinja netiek galaa un vinjai ir jaapaaarkaapj noteikumi.

par buliishiem, tad izskataas ka tas ir noraadiijums tiesneshiem, jo shis chempionaats ir ljoti bagaats buliishu skaitaa, neatceros sen kad buutu gandriiz katraa speelee dots.

Un veel mees nekad neesam bijusi top hokeja lielvalsts kas ciinaas pa medaljaam, un tas ka mees neesam izlidojushi no elitas visus shos gadus tas ir ljoti liels sasniegums prieksh taadas valsts kaa mees, jo ja panjem visas paareejaas izlases aiz top7 , visas ir lidinaajushaas turpu shurpu, bet mees turamies un tas ir daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-07 12:11, pirms 16 gadiem
haha..kurš te par Lindstrēmu smilkst...tas jau nebij hokejs kad bij Lindstrēms pie ruļļiem...nu lāb..uzvarējām tur kautko, un zaudējām ar daudzmaz cienīgiem rezultātiem, bet mūsējie vislaik sēdēja savā zonā...da nu nafig tādu hokeju...tagad vismaz uzbrūkam, un brīžiem pat spējam Kanādu iespiest savā zonā..un pret Slovēņiem vispār brīžiem izskatījās ka mūsējie vislaik vairākumā spēlē...arī tad kad nespēlējām vairākumā..

     [+] [-]

, 2008-05-07 12:17, pirms 16 gadiem
Ivars37, tu tiešām izklausies pēc pavasara hokejfana. Tu saki, ka sekojot izlasei kopš C grupas laikiem. Bet vai tu sezonas laikā seko arī hokejam NHL vai Baltkrievijas līgā? jo tad jautājums - ar ko baltkrievi labāki - neskanētu. Tā pat tu jautā, kāpēc Šveice labāk spēlē? paskaties cik ilgi viņiem ir Krīgers par treneri.

ja paskatīsies uzmanīgi, šie jautājumi nav saistīti ar to, vai trenerim vispār ir taktiskās shēmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-07 12:48, pirms 16 gadiem
Ivars37 rakstīja: Īpaši saniegt neko nevēlos,bet bez emocijām,labprāt par hokeju paplāpāšu gan!
Latvieši ir pārlieku pieticīga tauta,ja uzskata,ka uzvara par Slovēniju ir hokeja sasniegumu kalngals! Slovēnija,Dānija u.c. līdzvērtigas valstis nav rādītājs,jo kas seko hokeja attīstībai pasaulē tas zin,ka Slovēnija nekad nav bijusi hokeja valsts.Atšķirībā no Latvijas,kas pat krieviem iemācija hokeju spēlēt,kad to pievienoja PSRS. Kādreiz paseko Latvijas hokejistu gaitām 30-tos gados. Tradīcijas mums ir!
Latvijas izlases gaitām sekoju kopš viņa PČ piedalās kā atsevišķa valsts ar savu izlasi t.i. no C grupas. Izņemot 1996 un 2000 gada PČ (kopš Latvija piedalās A grupā) pārējie ir atstājuši vairāk mieļu nekā saldu atmiņu!
Treneris var sabojāt komandu nepareizus psiholoģiski!
Vai vēlies teikt,ka kanādieši,krievi,amerikāņi u.t.t. ir kādi pārcilvēki??Nē,tādi paši cilvēki vien ir,bet tikai ar daudz augstāku psiholoģiskās sagatavotības līmeni!


Ceru, ka tu nevienaa nopietnaa kompaanijaa un/vai uznjeemumaa nebuusi vadoshajos amatos!!! Visu laiku "nolikt" muusu izlasi, sniegumu, trenerus u.t.t. Un tad pateikt, ka vinji ir pieticiigi... labriit!!! Vinji dara visu, ko var un ciinaas pret visaam komandaam no sirds...

Ja taadi kaa tu visu laiku dolbii, ka muusu izlase nekam neder, tad kaapeec tu gaidi labaakus rezultaatus? Tad varbuut saac fanot par Krieviju, Zviedriju vai Kanaadu? Vinji nav pieticiigi... Un arii izlases labas!

Piekriitu Rusher, Tu esi pavasara fans, ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam!
1 2 50 komentāri