Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensonam četri metieni pa vārtiem, pārtrūkst "Sabres" trīs uzvaru sērija

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Girgensonam četri metieni pa vārtiem, pārtrūkst "Sabres" trīs uzvaru sērija
Kevins Stenlunds un Zemgus Girgensons. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" piedzīvoja zaudējumu pret Floridas "Panthers" (2:3). Zaudējuma dēļ pārtrūkusi "Sabres" trīs uzvaru sērija. Girgensons uz ledus pavadīja nepilnas 11 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar četriem metieniem un diviem spēka paņēmieniem.

Zemgus Girgensons zaudējumā pret "Panthers" (2:3) uz ledus pavadīja 10 minūtes un 38 sekundes. 58 sekundes uz ledus viņš atradās mazākumā. Sev atvēlētajā laikā Girgensons bija pietiekami aktīvs. Viņam četri metieni pa vārtiem, kas bija trešais labākais rādītājs komandā. Tāpat latvietim bloķēts metiens, divi spēka paņēmieni un pieci uzvarēti iemetieni (5/9, 55.4%).

• Dilans Kozens pirmajā periodā atklāja spēles rezultātu. 23 gadus vecais uzbrucējs realizēja vairākumu, tiekot pie saviem 12. vārtiem šajā sezonā.

• Ilgi gan nebija jāgaida "Panthers" atbilde. Salīdzinoši īsā laika posmā Sems Benets un Metjū Tkačaks guva divus vārtus mājinieku labā, izvirzot vadībā panteras (2:1). Arī Tkačaks atzīmējās ar gūtajiem vārtiem vairākumā.

• Laika posmā no 1. janvāra līdz 28. februārim Tkačaks ir guvis 16 vārtus vairākumā. Tas šajā laika posmā ir labākais rādītājs visā NHL.

• Trešā perioda sākumā arī Brendans Montūrs guva vārtus vairākumā, palielinot "Panthers" pārsvaru (3:1). Montūram tas bija trešais rezultativitātes punkts spēlē. Viņam kopumā vismaz trīs punktu spēles karjerā ir astoņas, kas ir trešais labākais rādītājs komandas vēsturē starp aizsargiem.

• Teidžs Tompsons vienus vārtus prata atspēlēt, tomēr izlīdzināt rezultātu "Sabres" neizdevās. Spēle noslēdzās ar Austrumu konferences līdervienības "Panthers" minimālu uzvaru (3:2).

• Zaudējuma dēļ pārtrūkusi "Sabres" trīs uzvaru sērija. 59 mačos "Sabres" tikusi pie 58 punktiem, kas ļauj ieņemt sesto vietu divīzijā.