Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensona ''Sabres'' noslēgs sezonu ar izbraukuma maču Kolumbusā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Girgensona ''Sabres'' noslēgs sezonu ar izbraukuma maču Kolumbusā
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokejā līga (NHL) gaidāmajā naktī Zemgus Girgensona ''Sabres'' viesosies pie Elvja Merzļikina ''Blue Jackets'', noslēdzot sezonu. Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidros pēdējās izslēgšanas spēļu dalībnieces.

• Pulksten 2.30 pēc Latvijas laika Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' izbraukumā pret Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' aizvadīs NHL sezonas 82. spēli.

• Merzļikins savainojumā iedzīvojās spēlē pret Monreālas ''Canadiens'' naktī uz 26. martu. Kopš tā latvietis nav spēlējis un izlaidīs arī ''Blue Jackets'' sezonas pēdējo maču.

• Tikmēr otram latvietim Zemgum Girgensonam šī būs karjerā 24. spēle pret ''Blue Jackets''. Aizvadītajos 23 mačos uzbrucējs sakrājis trīs vārtus, divas piespēles un +/- rādītāju mīnus četri.

• ''Blue Jackets'' sezonu noslēgs pēdējā vietā Austrumu konferencē un Metropolīta divīzijā. ''Sabres'', savukārt, būs piektā Atlantijas divīzijā, bet konferences ietvaros punktu ziņā var panākt devītajā vietā esošos ''Penguins'' hokejistus, uzvarot Kolumbusā.

• Bufalo un Kolumbusas vienības šajā sezonā tikušās divreiz. Pirmajā mačā ''Sabres'' grāva ar 9:4, bet otrajā duelī marta sākumā ''Blue Jackets'' revanšējās ar 5:3.

NHL spēles

SpēleLaiks
Blue Jackets – Sabres2.30
Predators – Avalanche3.00

• Naktī uz sestdienu NBA laukumos noskaidros pēdējās divas play-off dalībnieces.

• Pulksten 2.00 pēc Latvijas laika Austrumu konferences astoto vietu pārspēļu duelī sadalīs Maiami ''Heat'' un Čikāgas ''Bulls'' komandas.

• Dueļa uzvarētājai play-off pirmajā kārtā pretī stāsies Milvoki ''Bucks''.

• Pulksten 4.30 Minesotā vietējā ''Timberwolves'' uzņems Oklahomsitijas ''Thunder'', uzvarētājai ieņemot astoto vietu Rietumu konferences izslēgšanas spēļu bildē.

• Cīņas uzvarētāja Rietumu konferences play-off pirmajā kārtā spēlēs pret Denveras ''Nuggets''.

• Minesotas vienības rindās pēc spēles diskvalifikācijas izciešanas atgriezīsies Rudī Gobērs. Viņš tika disciplināri sodīts pēc sitiena komandas biedram Kailam Andersonam.

     [+] [-]

, 2023-04-14 18:04, pirms gada
Zemgum bus jauns ligums ar Sabres? Vai varbut vins ir neveiksmigs talismans? Vinam ir sobrid Sabres rekords no speletajiem bez play-off?

     [+] [-]

, 2023-04-14 22:00, pirms gada
Frisk rakstīja: Zemgum bus jauns ligums ar Sabres? Vai varbut vins ir neveiksmigs talismans? Vinam ir sobrid Sabres rekords no speletajiem bez play-off?
Kāpēc lai nebūtu sezona tāda pat līmenī kā vienmēr praktiski ,jo 18 punkti var teikt kā parasti.