Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons dodas ciemos pie Toronto "Maple Leafs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensons dodas ciemos pie Toronto "Maple Leafs"
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/ Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tiks aizvadītas trīs spēles. Pulksten 2:00 Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" viesosies pie kaimiņiem – izbraukuma cīņa pret Toronto "Maple Leafs".

• Lai gan Bufalo un Toronto šķir Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas robeža, starp abām pilsētām ir nepilnu divu stundu brauciens, tādēļ savstarpējie dueļi ir principiāli.

• Komandas šosezon spēkojušās divas reizes, un Bufalo "Sabres" kontā ir divas rezultatīvas uzvaras – 6:4 novembrī un 9:3 decembrī.

Zemgus Girgensons piedalījās pirmajā duelī, bet otro bija spiests izlaist veselības problēmu dēļ. Karjerā viņš pret "Maple Leafs" 32 spēlēs izcēlies ar 3+7.

• Toronto ir viena no tikai sešām NHL komandām, kurām Girgensons vienā spēlē iemetis divus vārtus. Tas gan notika 2014. gadā.

• Ja savstarpējie mači ir principiāli, tad turnīra tabulā krietni priekšā ir "Maple Leafs", kamēr Bufalo 13. sezonu pēc kārtas būs jāsamierinās ar palikšanu aiz playoff borta.

• 8. martā noslēgsies periods, kurā drīkst veikt spēlētāju apmaiņas. Bufalo pirms tam vēl paredzēts izbraukums uz Nešvilu.

• Girgensonam pēc sezonas beidzas līgums, kas palielina iespēju, ka viņš varētu tikt aizmainīts.

NHL regulārā sezona, 7. marts

LaiksSpēle
2:00Maple Leafs - Sabres
4:30Avalanche - Red Wings
5:00Ducks - Senators

     [+] [-]

, 2024-03-06 21:34, pirms 2 mēnešiem
Tas arī ir viss, ko viņš var izdarīt, vismaz spēli redzēs no labākajām vietām arēnā.