Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugera komandai problēmas ar vētras pārņemtās Bufalo atstāšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugera komandai problēmas ar vētras pārņemtās Bufalo atstāšanu
Teodors Bļugers pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" piektdienas vakarā ar 1:0 pieveica Bufalo "Sabres". Turpinājumā radušies sarežģījumi ar došanos uz Kolumbusu, kur paredzēta nākamā izbraukuma spēle.

Bufalo pārņēmusi pamatīga sniega vētra, kuras dēļ nācās pārcelt NFL izslēgšanas spēļu pirmās kārtas dueli starp "Bils" un Pitsburgas "Steelers" no svētdienas uz pirmdienu. Vētra ietekmējusi arī Teodoru Bļugeru un citus Vankūveras "Canucks" hokejistus, viņiem nakti pēc spēles vēl pavadot Bufalo.

Ņemot vērā to, ka no Bufalo nebija iespējams veikt lidojumus, "Canucks" pieņēma lēmumu sēsties autobusā un doties uz divu stundu attālumā esošo Toronto, lai pēc tam no Kanādas lielākās pilsētas lidotu uz Kolumbusu, kur šovakar pulksten 20:00 pēc Latvijas laika paredzēts duelis pret "Blue Jackets".

Problēmas ietekmēja arī Detroitas "Red Wings" komandu, kam aizkavējās izlidošana uz Toronto, tādējādi mačs pret "Maple Leafs" sākās ar pusstundas nokavēšanos.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...