Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins pēc sausās spēles: ''Labs veids, kā doties pārtraukumā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins pēc sausās spēles: ''Labs veids, kā doties pārtraukumā''
Elvis Merzļikins. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Elvis Merzļikins, kurš naktī uz trešdienu ar pirmo sauso spēli sezonā palīdzēja Kolumbusas ''Blue Jackets'' pārspēt Sentluisas ''Blues'' pēc spēles žurnālistiem cildināja komandas biedrus un pauda, ka šis ir labs veids, kā doties Zvaigžņu spēles pārtraukumā.

Naktī uz trešdienu pirmo sauso spēli šajā sezonā un desmito NHL karjerā aizvadīja Elvis Merzļikins, kurš Kolumbusas ''Blue Jackets'' uzvarā pār Sentluisas ''Blues'' (1:0) atvairīja pretinieku komandas izdarīto 21 metienu. Pēc šīs spēles NHL iestājies Zvaigžņu spēles pārtraukums.

''Šis bija labs veids, kā doties pārtraukumā,'' pēc spēles priecīgs par uzvaru bija Merzļikins. ''Jau Sietlā pēdējā periodā spēlējām ļoti labi. Šovakar puiši bloķēja metienus, labi slidoja un kustējās,'' turpināja vārtsargs. Uz viņa vārtiem spēles laikā tika izdarīts 21 metiens, bet īpaši maz metieni bija jāatvaira pirmajā periodā - tikai četri.

''Jā, bija nedaudz dīvaini. Man patīk, ja spēles sākumā ir daži metieni, kas palīdz iejusties spēlē. Šoreiz pirmajā periodā uz maniem vārtiem bija četri metieni, no kuriem viens pēc izgājiena divi pret viens. Nebija viegli ieiet spēlē,'' par maču kopumā teica latviešu vārtsargs, kuram nospēlētā sausā spēle nozīmē daudz. ''Tās nozīme ir ne tikai man, bet arī komandai. Bez komandas biedru palīdzības to nebūtu paveicis.''

28 spēlēs ''Blue Jackets'' vārtos Merzļikins atvairījis 90.3 % pretinieku metienus un ielaidis 3.22 ripas vārtos. ''Blue Jackets'' nākamo spēli aizvadīs naktī uz 11. februāri, kad spēkosies pret Tampabejas ''Lightning''.

  -3 [+] [-]

, 2024-01-31 11:22, pirms 5 mēnešiem
Praktiski vienmeer kritizeju Elvi... Shoreiz laikam jaaatziist ir beidzis muldeet h.jnu un saacis dariit to ko jau sen vajadzeeja.To ka vinsh var tas visiem skaidrs.

Malacis!

  -1 [+] [-]

, 2024-01-31 12:16, pirms 5 mēnešiem
Nav nekāda informācija par Elvja jauno ķiveres dizainu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

Marsels Hosa #81 rakstīja: Merzļikin kāds plāns, ko pauzē darīsi?
Aliņš un Pleisis fortnaita?
Fortnite spēlē tikai homoseksuāļi, tāpēc viņš nespēlēs ar tevi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-31 16:30, pirms 5 mēnešiem
Marsels Hosa #81 rakstīja: Ko tad spēle Heteroseksuāļi?

CS2, GTA5?
Minecraft, jo heteroseksuāļi ir vāji betas.

     [+] [-]

, 2024-01-31 21:42, pirms 5 mēnešiem
Marsels Hosa #81 rakstīja: Merzļikin kāds plāns, ko pauzē darīsi?
Aliņš un Pleisis fortnaita?
Nu viņš Tev nepievienosies, tā kā dr*ī tālāk viens pats.