Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikina ''Blue Jackets'' atlaiž ģenerālmenedžeri Kekeleinenu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikina ''Blue Jackets'' atlaiž ģenerālmenedžeri Kekeleinenu
Jarmo Kekeleinens. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas ''Blue Jackets'' šodien paziņojis, ka pārtraucis darba attiecības ar ģenerālmenedžeri Jarmo Kekeleinenu, kurš amatā atradās kopš 2013. gada.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas ''Blue Jackets'' oficiāli paziņojusi, ka ir atbrīvojusi no darba vienības ģenerālmenedžeri Jarmo Kekeleinenu. Par to paziņojis komandas hokeja operāciju prezidents Džons Deividsons, kurš, kamēr klubs meklē jauno ģenerālmenedžeri, pildīs arī šīs funkcijas.

Kekeleinens par ''Blue Jackets'' ģenerālmenedžeri strādāja kopš 2013. gada 13. februāra, esot vienības vēsturē trešais ģenerālmenedžeris. Viņš bija kļuvis par kluba ilgāko ģenerālmenedžeri, un viņa laikā klubs izcīnīja bilanci 410-362-97 869 regulārās sezonas spēlēs. Viņa laikā ''Blue Jackets'' piecas reizes (2014., 2017., 2018., 2019. un 2020. gadā) sasniedza Stenlija kausa izcīņu. Pēdējās divas sezonas viņa vadībā bija neveiksmīgas - pagājušajā sezonā klubs bija viens no vājākajiem līgā, arī šosezon turpinot nerādīt labākos rezultātus laukumā. Neiztika arī bez neapmierinātiem spēlētājiem, vienam no tiem esot Elvim Merzļikinam.

''Šī ir viena no grūtākajām dienām manā karjerā. Jarmo ir mans draugs, kuru ļoti augstu cienu un kurš šeit paveicis vairākas ļoti nozīmīgas lietas. Lai arī komandas nākotne ir drošās rokās, mūsu sniegums pēdējā laikā nav bijis pārāk labs, tāpēc ir nepieciešams jauns redzējums, kā virzīties tālāk,'' preses paziņojumā atklāja Deividsons.

Vien šajā nedēļas nogalē Kolumbusas ''Blue Jackets'' atgriezīsies no tai garā pārtraukuma, aizvadot maču pret Sanhosē ''Sharks''. Ar 42 punktiem 52 regulārās sezonas spēlēs klubs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē un līgas kopvērtējumā apsteidz tikai trīs klubus - Anaheimas ''Ducks'', Sanhosē ''Sharks'' un Čikāgas ''Blackhawks''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2024-02-15 17:11, pirms 4 mēnešiem
Tad jau iespējams,ka Elvis arī paliek tur pat cbj misenē.. Ja jau vēl tā patīk tur dzīvot,kapēc ne.

     [+] [-]

, 2024-02-15 17:17, pirms 4 mēnešiem
Trade dead-line pēc cik? Kādas divas nedēļas? Nav kaut kā nedaudz par vēlu sezonas laikā atlaist ĢM? Tagad jāskatās, kas tiks notirgots līdz maiņu termiņa beigām.

     [+] [-]

, 2024-02-15 17:25, pirms 4 mēnešiem
Ņemot vērā, ka šīs sezonas mērķis bija atrasties play-off tuvumā likās, ka varbūt tomēr pēc sezonas atlaidīs, tad pēc visas Elvja un Jiričeka situācijas + daža laba bijušā spēlētāja komentāriem nav pārsteigums, ka pat sezonas beigas nesagaidija.

     [+] [-]

, 2024-02-15 17:27, pirms 4 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Trade dead-line pēc cik? Kādas divas nedēļas? Nav kaut kā nedaudz par vēlu sezonas laikā atlaist ĢM? Tagad jāskatās, kas tiks notirgots līdz maiņu termiņa beigām.
ja nemaldos dead-line 8. Martā!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-15 17:44, pirms 4 mēnešiem
Tad beidzot

  -1 [+] [-]

, 2024-02-15 17:52, pirms 4 mēnešiem
shmopsis rakstīja: Tad jau iespējams,ka Elvis arī paliek tur pat cbj misenē.. Ja jau vēl tā patīk tur dzīvot,kapēc ne.
viņa līgums + ne pārāk statistika neliek domāt, ka ir opcijas kautkur diži labāk šobrīd tikt. neviena normāla contending komanda nevar atļauties 5m vārtusargu ar tādu stipri viduvēju statistiku (redzam ko tagad dara, vai pareizāk nedara Edmontona ar Campbelu)

  +1 [+] [-]

, 2024-02-15 18:17, pirms 4 mēnešiem
Merzļikina Blue Jackets...Nezināju,ka Elvim pieder klubs

     [+] [-]

, 2024-02-15 18:37, pirms 4 mēnešiem
Ilgi gan noturējās amatā

  +2 [+] [-]

, 2024-02-15 18:43, pirms 4 mēnešiem
ventilators rakstīja: viņa līgums + ne pārāk statistika neliek domāt, ka ir opcijas kautkur diži labāk šobrīd tikt. neviena normāla contending komanda nevar atļauties 5m vārtusargu ar tādu stipri viduvēju statistiku (redzam ko tagad dara, vai pareizāk nedara Edmontona ar Campbelu)
Merzļikinam šobrīd atvairīto metienu procents ir virs līgas vidējā. Mikroskopiski, bet tik un tā.

Viņa statistika nav slikta, pilnībā atbilst 1. vārtsargam.

Līgums nav izmaksu efektīvs, bet ar daļēju izpirkumu viņš mierīgi varētu būt 1B vārtsargs kādā no top komandām.

CBJ vienkārši paši tajā nav ieinteresēti, bet lejasgala komandās diez vai Elvis pats vēlas spēlēt (Bufalo).

     [+] [-]

, 2024-02-15 20:33, pirms 4 mēnešiem
ventilators rakstīja: viņa līgums + ne pārāk statistika neliek domāt, ka ir opcijas kautkur diži labāk šobrīd tikt. neviena normāla contending komanda nevar atļauties 5m vārtusargu ar tādu stipri viduvēju statistiku (redzam ko tagad dara, vai pareizāk nedara Edmontona ar Campbelu)
50% salary retention un viņš kļūst pievilcīga opcija komandām, kas grib 2 pirmos vārtsargus. Cita lieta vai CBJ grib šādu variantu. Un nav viņa statistika tik slikta kā te to pasniedz. Līdz janvārim advancētajā statistikā viņš atsevišķos rādītājos bija starp līgas top5-10 vārtsargiem, šobrīd mazliet nokritis. Atvairīto metienu % grozās ap līgas vidējo. Contender diez vai būs ieinteresēts (izņemot, ja ir contender, kam vārtu līnija ir vāja/traumatiska), bet komandas ap WC spot, gan varētu interesēties, jo īpaši pie iepriekš pieminētā salary retention. Elvja kalibra vārtsargs pa 2.5-3.5 miljoniem ir pat ļoti labs darījums.

     [+] [-]

, 2024-02-15 21:26, pirms 4 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Trade dead-line pēc cik? Kādas divas nedēļas? Nav kaut kā nedaudz par vēlu sezonas laikā atlaist ĢM? Tagad jāskatās, kas tiks notirgots līdz maiņu termiņa beigām.
Kāda vairs tur nozīme trade deadline CBJ sakarā. 4. vājākā komanda līgā pēc punktiem un vājākie savā konferencē. Šo sezonu līdz galam var novadīt praktiski jebkurš

     [+] [-]

, 2024-02-15 21:40, pirms 4 mēnešiem
Nu ta beidzot!

     [+] [-]

, 2024-02-16 00:26, pirms 4 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Kāda vairs tur nozīme trade deadline CBJ sakarā. 4. vājākā komanda līgā pēc punktiem un vājākie savā konferencē. Šo sezonu līdz galam var novadīt praktiski jebkurš
Ļoti liela nozīme ir deadline. Nākamās sezonas komandu sāk būvēt iepriekšējā sezonā. Nomainot laicīgi ĢM, paspējot veikt pirmos darījumus vēl deadline laikā jaunajam ģm ir iespēja ieskicēt savu virzienu jau šajā sezonā, lai starpsezonā tikai saliktu punktus uz i.