Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Balinskis viesosies Otavā, Merzļikina ''Blue Jackets'' sāks ar izbraukumu Minesotā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Balinskis viesosies Otavā, Merzļikina ''Blue Jackets'' sāks ar izbraukumu Minesotā
Uvis Balinskis. Foto. USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu gaidāmas deviņas spēles – divas no tām ar latviešu pārstāvēto komandu līdzdalību. Uvja Balinska pārstāvētā NHL čempione Floridas ''Panthers'' viesosies pie Otavas ''Senators'', bet Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' sezonu sāks ar izbraukumu Minesotā pret ''Wild''.

• Pulksten 2.00 kā pirmais no latviešiem uz ledus kāps Uvis Balinskis, kura pārstāvētā Floridas ''Panthers'' aizvadīs otro regulārās sezonas maču un pirmo dueli izbraukumā, Kanādā cīnoties pret Otavas ''Senators''.

• Sezonas pirmajā cīņā floridieši mājās ar 6:4 apspēlēja Bostonas ''Bruins''. Balinskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli panteru piektajos vārtos, asistēdams Džona Gadjovičam. Tāpat Balinskim arī divu minūšu sods pamatlaika izskaņā.

• Ar maču pret ''Senators'' floridieši ievadīs četru izbraukuma maču sēriju, kurā vēl būs jāspēkojas pret Bufalo ''Sabres'', Bostonas ''Bruins'' un Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas ''Blue Jackets''.

• Otavas ''Senators'' hokejistiem šī būs pirmā sezonas spēle.

• Pulksten 3.00 NHL regulāro sezonu sāks Elvja Merzļikina pārstāvētā ''Blue Jackets'', kas izbraukumā cīnīsies pret Minesotas ''Wild''.

• Abām komandām šī būs sezonas pirmā spēle.

• Abi aizvadītās sezonas mači starp ''Blue Jackets'' un ''Wild'' komandām noslēdzās ar pagarinājumu. Pirmajā spēlē viesos uzvarēja kolumbusieši ar 5:4, bet Minesotas hokejisti ņēma virsroku otrajā duelī ar 4:3.

• Sezonas ievadā ''Blue Jackets'' gaidāms vēl viens izbraukums naktī uz svētdienu, kad jāspēlē pret Kolorādo ''Avalanche''. Naktī uz trešdienu gaidāma pirmā mājas spēle pret Floridas ''Panthers''.

NHL spēles

SpēleLaiksSpēleLaiks
Bruins – Canadiens2.00Sabres – Kings2.00
Devils – Maple Leafs2.00Senators – Panthers2.00
Islanders – Utah2.30Red Wings – Penguins3.00
Wild – Blue Jackets3.00Predators – Stars3.00
Sharks – Blues5.30