Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins savainojuma dēļ izlaidīs arī pēdējo mājas spēli pirms izbraukuma

Agris Suveizda

Merzļikins savainojuma dēļ izlaidīs arī pēdējo mājas spēli pirms izbraukuma
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences pastarīte Kolumbusas "Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs naktī uz svētdienu, uzņemot Filadelfijas "Flyers", taču latviešu vārtsargam Elvim Merzļikinam ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ nāksies izlaist trešo maču pēc kārtas.

Elvis Merzļikins marta beigās četru mājas spēļu sērijas sākumā palīdzēja pieveikt Pitsburgas "Penguins" (4:3 bullīšos), taču viņš izlaida nākamās mājas spēles pret Kolorādo "Avalanche" (4:1) un Ņujorkas "Islanders" (2:4), kurā turklāt savainojumā iedzīvojās arī Merzļikina dublieris Daņiils Tarasovs.

Komandas galvenais treneris Paskāls Vensāns šovakar atklāja, ka pret Filadelfiju nebūs gatavs nedz Merzļikins un Šons Kuralī, nedz arī Džeiks Bīns, kurš iepriekšējā spēlē salauza roku un sezonu jau ir pabeidzis, savukārt Tarasovam vēl tiks veikti sīkāki izmeklējumi. Noprotams, ka pret "Flyers" vārtos stāsies Tarasovu nomainījušais Džets Grīvzs, kurš pēc Merzļikina savainojuma tika izsaukts no fārmkluba, un Tarasova vietā varētu nākties izsaukt vēl kādu vārtsargu.

Kolumbusas "Blue Jackets" ar 62 punktiem 76 spēlēs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē un šosezon aizvadīs vēl sešus mačus. Pēc "Flyers" spēles gaidāms četru maču izbraukums pret Karolīnas "Hurricanes", Tampabejas "Lightning", Floridas "Panthers" un Nešvilas "Predators", bet sezona tiks pabeigta naktī uz 17. aprīli ar mājas spēli pret "Hurricanes". Filadelfijas "Flyers", kas šonakt ciemosies pie Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo "Sabres", piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas, taču ar 83 punktiem ieņem trešo vietu Metropoles divīzijā un turpina cīņu par iekļūšanu Stenlija kausā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/JacketsInsider/...

     [+] [-]

, 2024-04-06 15:40, pirms 4 nedēļām
Tad varbūt ari izlese jāizlaiž, jo ko tas liks domāt amerikāņiem, ka klubā bija piesardzīgs un taupījās, bet izlasē bliezīs? Katrā ziņā negribētu, ka Elvim izlasē dod garantijas pat nepiedaloties nometnē. Nevesels Elvis nav vajadzīgs. Nav nekāds Porziņģis, kuru ņemt uz čempi, ja nu kas.