Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Nevakcinētais Merzļikina komandas biedrs Rinaldo nespēlēs arī ''Blue Jackets'' fārmklubā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nevakcinētais Merzļikina komandas biedrs Rinaldo nespēlēs arī ''Blue Jackets'' fārmklubā
Zeks Rinaldo. Foto: AP/Scanpix

Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojusi, ka nevakcinētais hokejists pret Covid-19 Zeks Rinaldo nepievienosies arī vienības fārmklubam Klīvlendas ''Monsters''. Klubs cienīs noslēgto pušu viena gada 750 tūkstošu dolāru lielo līgumu, taču neliks šķēršļus, ja hokejists atradīs jaunu darbavietu.

Nacionālās hokeja līgā (NHL) Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' paudusi, ka visiem tās hokejistiem jābūt vakcinētiem pret Covid-19. NHL un Spēlētāju asociācija vakcinēšanos nav noteikusi par obligātu, taču tās izveidotajos protokolos tas ir kā viens no galvenajiem ieteikumiem. Tā, piemēram, nevakcinēti spēlētāji netiks atbrīvoti no 14 dienu pašizolācijas ieceļošanas gadījumā no ASV Kanādā. Zeks Rinaldo, ar kuru ''Blue Jackets'' noslēdza vienošanos šajā vasarā, pret Covid-19 nav vakcinējies un ir skaļš vakcīnu pretinieks.

Lai arī sākotnēji tika paredzēts, ka Rinaldo varēs trenēties kopā ar ''Blue Jackets'' fārmklubu Klīvlendas ''Monsters'', komanda tomēr lēmusi citādāk. Līgums ar spēlētāju 750 tūkstošu dolāru vērtībā lauzts netiks, taču arī ar ''Monsters'' Rinaldo sezonu nesāks. ''Mūsu nometnē piedalīsies 67 spēlētāji un viņi visi būs vakcinēti. Visu, ko darām, īstenojam kā komanda,'' citēts kluba prezidents Džons Deividsons.

''Mūsu viedoklis ir bijis skaidrs - darīsim visu, lai nodrošinātu spēlētāju, treneru, darbinieku un fanu drošību. Redzot Covid-19 pastāvošo ietekmi mūsu dzīvēs, ticam, ka labākais lēmums ir neiesaistīt Zeku Klīvlendas komandā šobrīd,'' prezidenta iesākto turpināja ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens. ''Lai arī respektējam katra cilvēka izvēli vakcinēties vai nē, mums ir atbildība darīt to, ko uzskatām par pareizu savai organizācijai. Mēs cienīsim noslēgto līgumu, taču, ja viņam parādās kādi citi varianti spēlēt šajā sezonā, šķēršļus neliksim,'' turpināja ģenerālmenedžeris.

Savas karjeras laikā Rinaldo spēlējis tādās komandās kā Filadelfijas ''Flyers'', Bostonas ''Bruins'', Arizonas ''Coyotes'', Nešvilas ''Predators'' un Kalgari ''Flames'', kuras rindās aizvadīja četrus mačus iepriekšējā sezonā. Kopumā 374 mačos spēlētājs guvis 18 vārtus un izdarījis 24 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

  -3 [+] [-]

, 2021-10-04 17:23, pirms 3 gadiem
normāls kekss, naļiks nahaļāvu, var mājas xboxu raut

     [+] [-]

, 2021-10-04 17:37, pirms 3 gadiem
un ko nākamajā sezonā, vaxēsies vai kārs slidas?

  -3 [+] [-]

, 2021-10-04 17:38, pirms 3 gadiem
bet īstenība sportacentrs patīk likt rakstus par vakcīnam/nevakcīnam, viņi paņem popkornu un bauda šovu komentāru sadaļā, malačugas admini!

     [+] [-]

, 2021-10-04 18:36, pirms 3 gadiem
Da labi. Uzbrucējs 374 spēles 42 punktu. Unikums un vēl nhl spēlē.. Tad jau mūsu mejveidīgie un pavlovveidīgie nemaz tik slikti nav.. Graujoši priekš čaļa

  +3 [+] [-]

, 2021-10-04 18:51, pirms 3 gadiem
Abrags1 rakstīja: bet īstenība sportacentrs patīk likt rakstus par vakcīnam/nevakcīnam, viņi paņem popkornu un bauda šovu komentāru sadaļā, malačugas admini!
tu jau te lielāko cirku viņiem taisi. caurām dienām. cik dziļas švīkas tev telefona ekrāna ir izdilušas jau?

  -1 [+] [-]

, 2021-10-04 19:49, pirms 3 gadiem
AlCohol rakstīja: tu jau te lielāko cirku viņiem taisi. caurām dienām. cik dziļas švīkas tev telefona ekrāna ir izdilušas jau?
Gribošs un pasūkties mīlošs gaida zinu no tevis pm

     [+] [-]

, 2021-10-04 21:37, pirms 3 gadiem
Abrags1 rakstīja: Gribošs un pasūkties mīlošs gaida zinu no tevis pm
aizsūtīju uz tavu gribu.lv galveno profilu. atsūtīsi selfijus?