Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins nospēlē visu spēli un atvaira 34 metienus komandas panākumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Merzļikins nospēlē visu spēli un atvaira 34 metienus komandas panākumā
Elvis Merzļikins darbībā. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) turpinās pārbaudes mači. Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" ar 2:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals". Latvietis atvairīja 34 no 35 pretinieku metieniem. Otavas "Senators" rindās nebija redzams Kristiāns Rubīns.

Elvis Merzļikins nospēlēja visu maču un bija lielisks. Vašingtonas spēlētāji izpildīja 35 metienus, un latvietis atvairīja teju visus (34).

• Atvarīto metienu procents Merzļikinam šajā mačā bija 97,1%. Vienīgos vārtus latvietis ielaida mača sākumā. Latvijas izlases vārtu vīrs tika atzīts par vienu no trim mača zvaigznēm.

Vašingtonas "Capitals" mača laikā izpildīja par 15 metieniem vairāk nekā Kolumbusas "Blue Jackets" hokejisti (35:20). Viesi arī guva pirmos vārtus, tomēr tad sekoja divi Kolumbusas vārtu guvumi, kas nodrošināja panākumu šajā pārbaudes mačā (2:1).

• Citā spelē Kristiāna Rubīna pārstāvētā Otavas "Senators" ar 5:4 pagarinājumā uzveica Monreālas "Canadiens". Rubīns šajā mačā uz ledus nedevās.

• Klods Žirū, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Floridas "Panthers", uzvaru sekmēja ar trīs rezultatīvajām piespēlēm, bet divi vārtu guvumu Aleksa Debrinkata kontā.

• Sausais panākums Sietlas "Kraken", kas ar 4:0 sagrāva Artūra Šilova pārstāvēto Vankūveras "Canucks". Šilovs šajā mačā vārtos nestājās, bet viņa konkurents vārtu līnijā Tačers Demko atvairīja 22 no 25 metieniem.

• Uzvarētāju rindās divi spēlētāji tika pie trīs punktiem. Alekss Venbergs guva vārtus un divas reizes rezultatīvi asistēja, bet Janni Gurdē guva divus vārtus un rezultatīvi asistēja.

• Septiņu vārtu spēlē Dalasas "Stars" ar 5:2 pārspēja Sentluisas "Blues". "Blues" rindās neviens hokejists nespēja iekrāt pozitīvu lietderības koeficientu, bet Koltons Paraiko tika pie -4, kas bija sliktākais komandā.

Edmontonas "Oilers" bullīšu sērijā nodrošināja uzvaru pār Vinipegas "Jets". Jāatzīmē, ka Edmontonas rindās nebija komandas lielākās zvaigznes Konors Makdeivids un Leons Draizaitls.

Detroitas "Red Wings", pateicoties Lukasa Reimonda gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm, ar 3:0 uzveica pārbūves procesā esošo Čikāgas "Blackhawks".

NHL pārbaudes spēles 1. un 2. oktobrī

SpēleLaiks/Rezultāts
Panthers - Hurricanes3:4
Flyers - Bruins0:4
Penguins - Sabres1:3
Senators - Canadiens5:4
Blue Jackets - Capitals2:1
Blues - Stars2:5
Jets - Oilers2:3
Blackhawks - Red Wings0:3
Kraken - Canucks0:4

     [+] [-]

, 2022-10-02 08:46, pirms 2 gadiem
Malacis❗️ Tā turpināt.