Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" nolīgst Majorovu

Juris Miņins
Juris Miņins

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" ir noslēgusi līgumu ar 2007. gada draft 94. numuru, krievu hokejistu Maksimu Majorovu.

Standarta debitanta līgums ar 19 gadus veco uzbrucēju parakstīts uz trim sezonām. Atgādināsim, ka Maksims Majorovs 2007. gada NHL draftā tika izvēlēts ar koējo 94. numuru, taču "Central Scouting" pēdējās pirmsdrafta prognozēs viņš tika ierindots kā ceturtais labākais eiropietis-laukuma spēlētājs.

Ļeņinogorskā dzimušais hokejists aizvadītajā sezonā pārstāvēja Kazaņas "AK Bars" vienību, kur 11 spēlēs tika pie vieniem vārtie un nopelnīja 16 soda minūtes. Savukārt 2006./2007. gada sezonu, pēc kuras viņš arī tika draftēts NHL, Majorovs pavadīja Ļeņinogorskas junioru komandā, kuras sastāvā viņš aizvadīja 28 spēles, guva sešus vārtus atdeva četras rezultatīvas piespēles un sešas minūtes pavadīja uz sodīto spēlētāju soliņa.

Izmantotie resursi:
bluejackets.nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2008-08-31 13:16, pirms 16 gadiem
Ļoti labs spēlētajs. Esmu redzējis viņu.. Liels auguma, labi sagatavots fiziski.. Domāju, kā pēc 2-3 gadiem spēlēs pamatsastāvā.