Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" atstāj sausā "Devils"

Andrejs Siliņš

"Rangers" atstāj sausā "Devils"
Skots Gomezs ar uzvaru apsveic Henriku Lundkvistu, kura cietoksnis palika neieņemts.
Foto: AFP

Ņujorkas "Rangers" vienība aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) regulārās sezonas spēlē ar rezultātu 3:0 savā laukumā apspēlēja Ņūdžersijas "Devils", kas palīdzēja nostiprināt pozīcijas Austrumu konferences pirmajā astotniekā.

"Devils", kas jau nodrošinājuši vietu izslēgšanas spēlēs, bija iespēja sasniegt simts sakrāto punktu robežu, kamēr "Rangers" pirms mača bija tikai par vienu punktu priekšā konferences astotās vietas īpašniekiem Monreālas "Canadiens" (Kārļa Skrastiņa Floridas "Panthers" ņujorkieši priekšā vēl par punktu). Jau pirmajās 20 minūtēs mājinieki krietni aktīvāk apdraudēja pretinieku vārtus, tomēr bez rezultāta. Labs gan nāk ar gaidīšanu un arī šoreiz atnāca - pirmajās septiņās otrās trešdaļas minūtēs ņujorkieši panāca 2:0, bet 16. minūtes sākumā Raiens Kallahans iemeta arī trešos vārtus.

Lai arī abām komandām pēdējā trešdaļā bija neskaitāmas iespējas spēlēt vairākumos, tās netika izmantotas, un mačs noslēdzās ar 3:0 mājinieku "Rangers" labā. Līdz ar to Ņujorkas komandai uzvara un vēl divi punkti klāt turnīra tabulā. Tas gan neļāva pakāpties augstāk, tomēr nu "Rangers" tuvāk ir sestās un piektās vietas īpašniecēm (attiecīgi Pitsburgas "Penguins" un Karolīnas "Hurricanes"), nekā astotajā vietā esošajai "Canadiens".

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Rangers - Devils3:0
Flames - Sharks1:2
Coyotes - Stars6:5

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-03-31 08:19, pirms 15 gadiem
uhh, Devils 5 zaudeejums peec kaartas ... visi zaudeejumi ar Broderu "kastee". kaa izciiniija 553 uzvaru, kas arii bija 101sausais, taa komanda kaut kaa iestreegusi un tieshi vairaak uzbrukumaa (5speelees iemesti 6vaarti...) nu, jaa, it kaa jau 4 no shiem zaagjiem piedziivoti izbraukumaa, bet nu tik un taa nepatiikami . ceru, ka Devils peedeejaas 6 speelees sanjemsies un noturees 3 vietu Austrumu konferencee

     [+] [-]

, 2009-03-31 08:40, pirms 15 gadiem
Jāteic ka Dallasai arī neiet īpaši labāk (7 zāģi). Zēni kāš visiem pēc kārtas. No drošas PO zonas šie ir noslīdējuši tik zemu, ka diez vai vairs pretendēs uz izslēgšanas spēlēm. Un izskatās, ka šiem šobrīd lielākā ir vārtsargu problēma, jo neviens nav vilcējs.
p.s. Ribeiro aizvakar pert Floridu ielika riktīgu hailaitrīl kasti. Visiem kas nav redžejuši iesaku paskatīties

     [+] [-]

, 2009-03-31 09:22, pirms 15 gadiem
Cīņas par play off vietām sit augstu vilni, Austrumu konferencē tik līdzīgi iet roku rokā!

     [+] [-]

, 2009-03-31 13:04, pirms 15 gadiem
b1tch rakstīja: Jāteic ka Dallasai arī neiet īpaši labāk (7 zāģi). Zēni kāš visiem pēc kārtas. No drošas PO zonas šie ir noslīdējuši tik zemu, ka diez vai vairs pretendēs uz izslēgšanas spēlēm. Un izskatās, ka šiem šobrīd lielākā ir vārtsargu problēma, jo neviens nav vilcējs.
p.s. Ribeiro aizvakar pert Floridu ielika riktīgu hailaitrīl kasti. Visiem kas nav redžejuši iesaku paskatīties
Jā, kko līdzīgu , ja nemaldos , pērn izdarīja Nešs.Izlaida starp kājām.
Dallasa šogad ir mīksta un vāja.Pasties, kā Florida izrīkojās viņu vārtu priekšā !Bez jelkādas pretestības.