Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nītimaki lielisks, "Flyers" grauj

Jānis Pārums

Nītimaki lielisks, "Flyers" grauj
Antero Nītimaki
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē lielisku sniegumu nodemonstrēja Filadelfijas "Flyers" vārtsargs Antero Nītimaki, palīdzot savam klubam izbraukumā ar 6:1 sagrauj Tampabejas "Lightning".

Pirmajā trešdaļā gan nekas neliecināja, ka Filadelfijas komandai izdosies izcīnīt tik graujošu panākumu. "Flyers" gan pirmie guva vārtus, taču "Lightning" kopumā bija aktīvāki, vairāk uzbruka un trešdaļas beigu daļā arī panāca izlīdzinājumu – 1:1.

Turpinājumā laukumā saimniekoja viesi. Otrā perioda devītajā minūtē Rendijs Džonss vēlreiz izvirzīja "Flyers", bet sešas ar pusi minūtes vēlāk Maiks Ričards guva savus otros vārtus spēlē, panākot jau 3:1.

Trešajā trešdaļā Filadelfijas hokejisti pretinieku vārtos sameta vēl trīs ripas, turklāt to visu paveica tikai nedaudz vairāk kā piecu minūšu laikā. Divi no trim vārtiem noslēdzošajā periodā Džerfa Kātera rēķinā.

Tomēr par galveno spēles zvaigzni kļuva "Flyers" vārtsargs Antero Nītimaki, kurš ne tikai teicami darbojās vārtos, atvairot 41 no 42 pretinieku metieniem, bet arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, asistējot komandas piekto vārtu guvumā.

Aizvadītajā naktī notika vēl četras spēles un tajās uzvaras izcīnīja mājinieki. Ņūdžersijas "velti" pagarinājumā ar 4:3 pieveica Pitsburgas "pingvīnus", Kolumbusas "Blue Jackets" ar 1:0 uzvarēja Otavas "Senators", bet Kalgari "Flames" un Edmontonas "Oilers" ar identisku rezultātu 3:1 apspēlēja, attiecīgi, Nešvilas "Predators" un Minesotas "Wild".

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-01-31 11:07, pirms 15 gadiem
Jā spēle tiktiešām bija vienos vārtos, kkgan "Lightning" vārtsargs pieļāva dažas liktenīgas kļūdas!

     [+] [-]

, 2009-01-31 14:09, pirms 15 gadiem
Stulbi, aizmigu skatoties 1. periodu ...

     [+] [-]

, 2009-01-31 15:48, pirms 15 gadiem
to Jānis Pārums

tb Ņūdžrsijas "velni" ...