Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridai trešā uzvara pēc kārtas, Hincam ''hat-trick'' Dalasas panākumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Floridai trešā uzvara pēc kārtas, Hincam ''hat-trick'' Dalasas panākumā
Floridas ''Panthers'' hokejisti. Foto: Florida Panthers

Naktī uz sestdienu trešo panākumu pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Floridas ''Panthers'', kas ar 4:3 apspēlēja Austrumu konferences līderi Ņujorkas ''Rangers''. Veiksmīgo sezonas nogriezni turpināja Dalasas ''Stars'', kas papildlaikā ar 5:4 pieveica Čikāgas ''Blackhawks''.

• Šonakt trešo uzvaru pēc kārtas NHL svinēja Uvja Balinska Floridas ‘’Panthers’’, kas savā laukumā ar 4:3 pārspēja Austrumu konferences līderi Ņujorkas ‘’Rangers’’. Balinskis joprojām spēlē AHL jeb ‘’Panthers’’ fārmklubā.

• Jau 27 rezultatīvās piespēles sezonā atdevis ‘’Panthers’’ hokejists Aleksandrs Barkovs, bet otro reizi šonedēļ vienā spēlē divus vārtus iemeta Sems Reinharts – viņam jau 23 precīzi metieni sezonā.

• Līdz otrā perioda septītajai minūtei ‘’Panthers’’ izvirzījās vadībā ar 2:0, taču trešās trešdaļas vidū ‘’Rangers’’ panāca neizšķirtu 3:3. Īsi pēc tam Floridai izdevās gūt uzvaras vārtus, tādējādi izraujot divus punktus.

• Ar 44 punktiem klubs šobrīd ieņem augsto trešo vietu Austrumu konferencē, taču konkurence ir asa – astotajā vietā esošajai Ņūdžersijas ‘’Devils’’ tikai par četriem punktiem mazāk.

• Citā spēlē ceturto uzvaru pēdējo piecu spēļu laikā un septīto pēdējo astoņu svinēja Dalasas ‘’Stars’’, kas papildlaikā ar 5:4 apspēlēja Čikāgas ‘’Blackhawks’’.

• Ar ‘’hat-trick’’ izcēlās Rope Hincs, kurš arī guva uzvaras vārtus astoņas sekundes līdz pamatlaika beigām. Šajā sezonā Hincs sakrājis 32 rezultativitātes punktus (14+18).

• ‘’Blackhawks’’ piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs un ir priekšpēdējā vietā Rietumu konferencē.

NHL spēles 30. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Blue Jackets - Maple Leafs6:5 PRed Wings - Predators5:4 P
Panthers - Rangers4:3Senators - Devils2:6
Islanders - Capitals5:1Stars - Blackhawks5:4 P
Blues - Avalanche1:2Ducks - Coyotes0:2
Kraken - Flyers2:1 P