Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Stars'' zaudē pastarīšiem ''Blue Jackets'', Floridai septītā uzvara pēc kārtas

''Stars'' zaudē pastarīšiem ''Blue Jackets'', Floridai septītā uzvara pēc kārtas
Kolumbusas hokejisti līksmo pēc gūtajiem vārtiem
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā turnīra līdervienība Dalasas ''Stars'' ar rezultātu 3:6 piedzīvoja zaudējumu pēdējā vietā esošajai Kolumbusas ''Blue Jackets'', savukārt septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja decembrī veiksmīgi spēlējošā Floridas ''Panthers'', kas ar 3:1 pārspēja Monreālas ''Canadiens''.

Atlantijas okeāna divīzijas līderu cīņā starp Floridas ''Panthers'' un Monreālas ''Canadiens'' pārāka savās mājās ar rezultātu 3:1 izrādījās Floridas komanda, kas kopš 2008. gada NHL regulārā čempionāta ietvaros pirmo reizi izcīnīja septiņas uzvaras pēc kārtas. Mājinieku rindās savu punktu bagāžu papildināja leģendārais Čehijas hokejists, 43 gadus vecais, Jaromīrs Jāgrs, kurš izcēlās ar vārtu guvumu, kas šosezon 34 aizvadītajās spēlēs viņam bija jau 26. punkts. Pirmā vadībā izvirzījās ''Canadians'', kad ar vārtu guvumu 12. minūtē izēlās Makss Pačoretī, taču jau pēc četrām minūtēm rezultātu izlīdzināja Aleksandrs Barkovs. Otrā perioda otrajā minūtē ''Panthers'' vadībā izvirzīja Jāgrs un trešās trešdaļas vidū Barkovs pārsvaru dubultoja, gūstot savus otros vārtus mačā un palīdzot savai komandai svinēt uzvaru.

Turnīra līdervienība Dalasas ''Stars'' šonakt piedzīvoja negaidītu zaudējumu līgas vājākajai komandai Kolumbusas ''Blue Jackets'', piekāpjoties tai ar 3:6. Dalasas snaiperi Džeimijs Bens un Tailers Segins šoreiz pa abiem kopā savāca tikai 1+1, turpretim Kolumbusas rindās sešus vārtus guva seši dažādi spēlētāji. Pirmo periodu vētraini iesāka ''Blue Jackets'', gūstot vārtus jau 35. sekundē un iemetot vēl divus trešdaļas turpinājumā, kamēr ''Stars'' spēja atbildēt ar vieniem vārtiem. Otrajā periodā Dalasa rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, taču Brendans Sāds perioda izskaņā guva ceturtos komandas vārtus, panākot 4:2. Pēdējā trešdaļā Patriks Šarps raidīja ripu ''Blue Jackets'' vārtos, taču Kolumbusa nepalika atbildi parādā un iesita divus, pa reizei izceļoties Skotam Hartnelam un Renā Burkē, panākot 6:3 un svinot uzvaru mačā.

Līdzšinējie čempioni Čikāgas ''Blackhawks'' rezultatīvā mačā ar 7:5 pieveica Klusā okeāna divīzijas otru spēcīgāko komandu Arizonas ''Coyotes'', kā rindās ar hat-trick izcēlās Šeins Douns. Pēc otrās trešdaļas ''Coyotes'' atradās iedzinējos ar 2:5 un trešajā periodā guva trīs vārtus, taču ar to izrādījās par maz, jo Čikāga neatslāba un turpinājumā iesita vēl divus, tādējādi nosargājot sev nepieciešamo uzvaru.

NHL spēļu rezultāti

SpēleRez
Bruins – Senators7:3
Maple Leafs – Islanders3:6
Devils – Hurricanes3:2
Blue Jackets – Stars6:3
Panthers – Canadiens3:1
Blues – Predators4:3 P
Jets – Red Wings4:1
Flames – Ducks0:1
Oilers – Kings2:5
Coyotes – Blackhawks5:7

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-12-30 09:29, pirms 9 gadiem
1.vieta atlantijas divīzijā Florida? Jā... Lūk šī būs ļoti interesanta sezona.

     [+] [-]

, 2015-12-30 10:02, pirms 9 gadiem
Būs, būs Florida PO.
Jau pagājušajā sezona pietrūka pavisam nedaudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-30 10:36, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: "Garastāvokļa" vārtsargs turpina vest savu komandu pretī play-off un turpina rādīt "garastāvokļa" sniegumu atvairot virs 92 % metienu jau 3. sezonu pēc kārtas un piekto pēdējās 7 sezonās.
Nu, acīmredzot, pēdējos trīs gadus Lū ir labs garīgais, viss jau pareizi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-30 12:52, pirms 9 gadiem
Vecais Jāgrs īsts trakulis.

     [+] [-]

, 2015-12-30 12:54, pirms 9 gadiem
neputns rakstīja: Nu, acīmredzot, pēdējos trīs gadus Lū ir labs garīgais, viss jau pareizi
Tu tomēr nedaudz kļūdies. Viņam labs garastāvoklis ir nu jau kādus 15 gadus pēc kārtas!!

     [+] [-]

, 2015-12-30 13:08, pirms 9 gadiem
Nu pēdējos trīs gadus viņam ir īpaši labs garīgais, to, ka viņš kopumā ir visnotaļ pozitīvs cilvēks, esam jau noskaidrojuši