Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina "Blue Jackets" no neaizsargāto spēlētāju saraksta paņem Šilova konkurentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikina "Blue Jackets" no neaizsargāto spēlētāju saraksta paņem Šilova konkurentu
Spensers Mārtins. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" piektdienas vakarā no neaizsargāto spēlētāju saraksta ieguva 28 gadus veco vārtsargu Spenseru Mārtinu, kurš pagājušajā sezonā bija Vankūveras "Canucks" otrais numurs.

Spensers Mārtins pagājušajā sezonā laukumā devās 29 spēlēs, kurās izcīnīja 11 uzvaras. Kanādietis tika galā ar 87,1% metienu un vidēji ielaida 3,99 ripas. Tāpat Mārtins aizvadīja 16 spēles fārmkluba rindās AHL, kur atvairīja 91,6% metienu un vidēji ielaida 2,43 vārtus.

Sezonu iepriekš Mārtins spoži uzspīdēja "Canucks" vārtos, sešās spēlēs atvairot 95,0% metienu un nezaudējot pamatlaikā. Varenais sezonas noslēgums palīdzēja nopelnīt Vankūveras otrā numura lomu, tomēr karjeru zemākajās līgās pavadījušais vārtsargs pagājušajā sezonā nespēja sevi apliecināt kā pilntiesīgs NHL hokejists.

Tagad viņš pievienojies Kolumbusas "Blue Jackets", kur par vietu vārtos konkurēs arī Elvi Merzļikinu, Daniilu Tarasovu un veterānu Āronu Delu, kuram ir pārbaudes laika līgums.

Mārtina došanās prom Artūram Šilovam gan nenozīmē vieglāku ceļu pretī NHL vārtiem, jo 20. septembrī maiņas darījumā "Canucks" pievienojās 32 gadus vecais Keisijs Desmits, kurš pagājušajā sezonā 38 spēlēs sargāja Pitsburgas "Penguins" vārtus, atvairot 90,5% metienu un vidēji zaudējot 3,17 vārtus. Pirmais numurs joprojām ir Tečers Demko.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/columbus-blu...

     [+] [-]

, 2023-09-30 10:19, pirms gada
Diez prognozējami. Kā jau rakstīju, pie Canucks rakstiem - prognozējami, ka kād no kompānijas dosies prom. Un arī Kolumbusas sakarā - lai, ko neteiktu ĢM uz sezonas startu Elvis būs 1. nr. Tīri līguma dēļ un pirmo sezonu dēļ. Dellu visticamāk laidīs prom, kādam jābūt otrajam nr un, kādam jāsargā AHL kopā ar čehu un Grīvsu. VIsticamāk, sezonas sākumā 2. nr būš krievs, bet ja neaizies vai noraus kārtējo traumu, Elvi dublēs Mārtins

     [+] [-]

, 2023-09-30 13:14, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Diez prognozējami. Kā jau rakstīju, pie Canucks rakstiem - prognozējami, ka kād no kompānijas dosies prom. Un arī Kolumbusas sakarā - lai, ko neteiktu ĢM uz sezonas startu Elvis būs 1. nr. Tīri līguma dēļ un pirmo sezonu dēļ. Dellu visticamāk laidīs prom, kādam jābūt otrajam nr un, kādam jāsargā AHL kopā ar čehu un Grīvsu. VIsticamāk, sezonas sākumā 2. nr būš krievs, bet ja neaizies vai noraus kārtējo traumu, Elvi dublēs Mārtins
Tarasovam jau tagad ir trauma, pagaidām nemaz netrenējas ar komandu, tāpēc arī paņemts Martins.

     [+] [-]

, 2023-09-30 13:49, pirms gada
ilvins rakstīja: Tarasovam jau tagad ir trauma, pagaidām nemaz netrenējas ar komandu, tāpēc arī paņemts Martins.
Bija palaists garām. Katrā ziņā šis gads būs izšķirošs gan Tarasovam, gan Elvim. Elvim jāparāda tas sniegums dēļ, kura tika pie solīdā līguma, kamēr krievam jāparada, ka nav traumatisks un komanda uz viņu vispār var paļauties. Martins reāli būs ielāps.

     [+] [-]

, 2023-09-30 15:01, pirms gada
Elvis uz Ahl