Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa bez Merzļikina pieveic "Blues", Teivzam pirmā spēle pēc gada pauzes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kolumbusa bez Merzļikina pieveic "Blues", Teivzam pirmā spēle pēc gada pauzes
Būns Dženers. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas klubi turpina aizvadīt pārbaudes spēles, gatavojoties jaunajai sezonai. Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 5:2 pārspēja Sentluisas "Blues", bet dienu iepriekš maču aizvadījušais Elvis Merzļikins nebija pieteikts.

Laiku Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos dalīja Daniils Tarasovs, kurš pirmo divu trešdaļu laikā atvairīja 25 no 26 metieniem, un Žans Fransuā Berubē, kurš tika galā ar 11 no 12 metieniem. Berubē ir 34 spēļu pieredze NHL, pārstāvot Ņujorkas "Islanders" un Čikāgas "Blackhawks", kamēr Tarasovs uz Ziemeļameriku pārcēlās tikai pagājušajā sezonā un pagaidām spēlējis tikai fārmklubā.

Elvis Merzļikins šoreiz nebija pieteikts mačam. Viņš sargāja "Blue Jackets" vārtus dienu iepriekš, kad atvairīja 14 no 15 metieniem un tika nomainīts pēc otrās trešdaļas. Kolumbusa ar 4:5 bullīšos zaudēja Bufalo "Sabres". Brīdī, kad Merzļikins atstāja laukumu, viņa komandai piederēja 4:1 vadība.

Panākumā pret "Blues" rezultatīvākais bija Būns Dženers, kurš izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli. Ar precīziem metieniem atzīmējās arī Līems Faudijs, kā arī šveicieši Gregorī Hofmans un Dīns Kukans.

Nākamo pārbaudes spēli "Blue Jackets" aizvadīs naktī no sestdienas uz svētdienu pēc Latvijas laika, pulksten 2:00 viesos cīnoties pret Detroitas "Red Wings". Kolumbusai vēl atlikušas piecas pārbaudes spēles.

"Red Wings" nule ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Čikāgas "Blackhawks", kuras rindās pēc gada pārtraukuma atgriezās kapteinis Džonatans Teivzs, kurš slimības dēļ bija spiests izlaist visu iepriekšējo sezonu. Centra uzbrucējs laukumā pavadīja 22:48 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli un uzvarēja 71,4% iemetienu.

Savukārt Sietlas "Kraken" viesos ar 4:3 bullīšos uzvarēja Kalgari "Flames". Pārbaudes spēle īpaša bija aizsargam Markam Džiordano, kurš astoņas sezonas bija "Flames" kapteinis, bet vasarā tika izvēlēts paplašināšanās draftā. Tieši viņš trešajā minūtē atklāja spēles rezultātu, izceļoties ar metienu no neērtā satvēriena starp vārtsarga kājsargiem.

NHL regulārā sezona sāksies 13. oktobrī.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-30 09:56, pirms 3 gadiem
Toews is Back!!71% iemetienos,loti neslikti!💪

     [+] [-]

, 2021-09-30 10:07, pirms 3 gadiem
Kur Korpisalo? Trauma?

     [+] [-]

, 2021-09-30 10:30, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Kur Korpisalo? Trauma?
Tiek saudzēts tirgum .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-09-30 11:15, pirms 3 gadiem
Usiks Molodciks rakstīja: Nosapnoju ka izlauzu kaaju, piecelos un knapi paiet varu, hvz
Es vienreiz nosapnoju kā mani dupsi ņem, no rīta pamodos un dupsis sāpēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-09-30 12:32, pirms 3 gadiem
Korpis prom un Tarasovs būs Elvim aiz muguras. Gan jau šāds risinājums tuvojas.

  -3 [+] [-]

, 2021-09-30 15:40, pirms 3 gadiem
Vai Merzlkins latviski ir Preteklēns ?