Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" vadīs līdz šim NHL galvenā trenera amatā nestrādājušais Kārberijs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Capitals" vadīs līdz šim NHL galvenā trenera amatā nestrādājušais Kārberijs
Spensers Kārberijs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas "Capitals" turpmāk vadīs Spensers Kārberijs, kuram tā būs debija kādas NHL vienības galvenā trenera amatā.

Iepriekšējās divas sezonas 41 gadu vecais kanādietis Kārberijs strādāja par asistentu Toronto "Maple Leafs" komandā. Kārberijam strādājot Toronto, komandai šajā nogrieznī bija otrs labākais vairākums līgā.

Pirms tam trīs sezonas Kārberijs strādāja "Capitals" fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) Hēršijas "Bears", aizpērn saņemot čempionāta labākā trenera balvu. Par labāko kanādietis tika atzīts arī ECHL 2013.gadā. Kārters strādājis arī Ontārio Hokeja līgā (OHL) un ar Kanādas jauniešu komandu.

Hokejista karjeras laikā Kārberijs pēc koledžas absolvēšanas spēlēja CHL un ECHL līgās.

"Capitals" šogad pirmo reizi kopš 2014.gada nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai un 14.prīlī iepriekšējais galvenais treneris Peters Laviolets atstāja savu amatu.

Bez galvenajiem treneriem joprojām ir Anaheimas "Ducks", Kalgari "Flames", Kolumbusas "Blue Jackets" un Ņujorkas "Rangers" komandas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-05-30 20:45, pirms 11 mēnešiem
Un pirmais darbiņš, kas jāizdara, jāizmet no komandas aitas un co, lai paliek mājās savos staļļos, kur ir viņu īstā vieta.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-30 22:16, pirms 11 mēnešiem
Dažus gadus tik vecāks par to sirmo vati sastāvā, būs interesanti

     [+] [-]

, 2023-05-31 19:11, pirms 11 mēnešiem
Washingtona ka Pingvini ir veci sastavi ar nu zvaigznem,jasak klubu parbuve,bet Washingtona ir skaidrs ka aizkavesies si parbuve del ta ka Ovechkins meginas parsist Grecka rekordu ,kas pa lielam ir ta ka klubs pats sev kaja sauj nakamas divas sezonas nu vismaz.