Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" aizsargs nopelna vienas spēles diskvalifikāciju no rezervistu soliņa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" aizsargs nopelna vienas spēles diskvalifikāciju no rezervistu soliņa
Keidens Gūlī un Treviss Koneknijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments lēmis uz vienu spēli diskvalificēt Monreālas "Canadiens" aizsargu Keidenu Gūlī, kurš, atrodoties uz rezervistu soliņa, iesita pretiniekam ar nūju.

Piektdien notikušajā spēlē Filadelfijas "Flyers" uzbrucējs Treviss Koneknijs pie laukuma apmales saķērās ar Monreālas "Canadiens" jaunāko hokejistu Juraju Slafkovski. Turpinājumā Koneknijs devās garām pretinieku soliņam, no kura saņēma sitienu ar nūju.

Notikušais pievērsa NHL uzmanību, un Spēlētāju drošības departaments lēmis piespriest vienas spēles diskvalifikāciju. Keidens Gūlī līdz šim nebija diskvalificēts vai saņēmis naudas sodu. Diskvalifikācijas laikā hokejists nedrīkst saņemt atalgojumu, līdz ar to pieci tūkstoši dolāru nonāks nevis viņa bankas kontā, bet Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondā.

Gūlī, kurš arī ir viens no "Canadiens" jaunākajiem spēlētājiem, šajā sezonā 68 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un 21 punktu.