Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Raskam 49 atvairīti metieni, "Bruins" uzvar bullīšos un nostiprina NHL līderpozīcijas

Raskam 49 atvairīti metieni, "Bruins" uzvar bullīšos un nostiprina NHL līderpozīcijas
Tuka Rasks
Foto: Len Redkoles/NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā līdervienība Bostonas "Bruins" izbraukumā pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja Filadelfijas "Flyers". Tuka Rasks uzvarētāju labā atvairīja 49 metienus.

Spēles rezultātu sestajā minūtē atklāja "Flyers" uzbrucējs Vensāns Lekavaljē, kuram tā bija NHL karjeras 400.ripa. Abu komandu aizsargi Andrejs Mesārošs ("Bruins") un Kimo Timonens ("Flyers") pirmajā periodā apmainījās vārtu guvumiem, bet pēc otrās trešdaļas vadībā izvirzījās jau Bostona. Pēdējais vārds pamatlaikā gan piederēja "Flyers" – 25 sekundes līdz trešās trešdaļas beigām otros vārtus šodien guva Lekavaljē.

Papildlaikā vārti netika gūti, lai gan iespēju netrūka abu komandu hokejistiem, savukārt pēcspēles metienos pārāki bija "Bruins" hokejisti. Izšķirošais metiens Railija Smita kontā.

Soms Tuka Rasks "Bruins" vārtos šovakar demonstrēja fenomenālu sniegumu, atvairot 49 metienus. Mazāk darba bija viņa kolēģim pretējos vārtos – Stīvs Meisons neitralizēja 27 no 30 "Bruins" hokejistu mestajām ripām.

"Bruins" ar šo panākumu jau ir 110 punkti 75 spēlēs, kas ļauj ieņemt drošu pirmo vietu Austrumu konferencē. "Bruins" ir arī visas NHL vadošā komanda, par trim punktiem apsteidzot Sentluisas "Blues". Bostona ir ļoti tuvu tam, lai nodrošinātu pirmo vietu Austrumu konferencē – vienīgā komanda, kas teorētiski var apsteigt "Bruins", ir Pitsburgas "Penguins", kas atpaliek par 11 punktiem (Pitsburgai ir spēle rezervē).

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 23:01, pirms 11 gadiem
Nu, bet austrumi NHL tādi paši kā austrumi NBA 2 izteiktas Līdervienības un pārējie ir autsaideri (vismaz reg. čempī). PO arī būtu loģiski ka konfes finālā spēlētu akal BOS vs PIT, jo mazticams ka kāda cita izšaus iekš PO (nu varbūt Tampa vai Flyers).

     [+] [-]

, 2014-03-30 23:02, pirms 11 gadiem
druupis87 rakstīja: Nu, bet austrumi NHL tādi paši kā austrumi NBA 2 izteiktas Līdervienības un pārējie ir autsaideri (vismaz reg. čempī). PO arī būtu loģiski ka konfes finālā spēlētu akal BOS vs PIT, jo mazticams ka kāda cita izšaus iekš PO (nu varbūt Tampa vai Flyers).
Esi jau aizmirsis L.A uzvaru finala,kad no 8.vietas nema visus prieksa.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-30 23:06, pirms 11 gadiem
Bostonietis rakstīja: Esi jau aizmirsis L.A uzvaru finala,kad no 8.vietas nema visus prieksa.
Esi aizmirsis to, ka LA ir rietumos.

     [+] [-]

, 2014-03-30 23:14, pirms 11 gadiem
Aizraujoša spēle, Andrejs no Bostonas iemet savai iepriekšējai komandai, tikmēr komentētājs MVP izvirza Beržeronu. Par vārtiem pēdējā minūtē jāsaka, ka Bostona, kas līdz tam, protams, pārsvaru turēja lieliski, paši sev uztaisīja raizes un pagarināja spēli. Protams, Filadelfijas spiediena rezultāts, bet bezkaislīgi runājot par to epizodi, ne jau Boijčaks tik daudz vainīgs, ka nepārtvēra lēkājošu ripu, bet gan uzbrucēji, kuri mirklīti iepriekš neizdabūja ripu no zonas un Hara, kurš gāja uz otru pusi "glābt" un nepalika pie Lekavaljē.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-31 06:48, pirms 11 gadiem
Aita pēc pēdejās spēles ir nostiprinājies 1.vietā pēc - koeficienta(-34) . Ar to viņu ari atsveicam !

     [+] [-]

, 2014-03-31 07:09, pirms 11 gadiem
objektiivais rakstīja: Aita pēc pēdejās spēles ir nostiprinājies 1.vietā pēc - koeficienta(-34) . Ar to viņu ari atsveicam !
Za to visvairak varti

     [+] [-]

, 2014-03-31 07:12, pirms 11 gadiem
objektiivais rakstīja: Aita pēc pēdejās spēles ir nostiprinājies 1.vietā pēc - koeficienta(-34) . Ar to viņu ari atsveicam !
Laikam nav tālu tas moments, kad Ovečkins prasīsies prom no Vašingtonas. Eh, negribas, lai NHL pārtop par otru NBA ar tās nēģeru kaprīzēm...

     [+] [-]

, 2014-03-31 08:33, pirms 11 gadiem
modriitis rakstīja: Laikam nav tālu tas moments, kad Ovečkins prasīsies prom no Vašingtonas. Eh, negribas, lai NHL pārtop par otru NBA ar tās nēģeru kaprīzēm...
Ar tadu algu un ligumu neviens ipasi negribees vinu.. 7 gadi un aptuveni 67 miljoni.. Un pie tam vins izvelas 10 komandas katru gadu uz kuram nevar tikt aizmainiits..