Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa slidas griezuma dēļ paliek arī bez jaunā talanta Fantili

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kolumbusa slidas griezuma dēļ paliek arī bez jaunā talanta Fantili
Adams Fantili. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojis, ka uzbrucējs Adams Fantili nevarēs piedalīties nākamajā spēlē, jo ar slidu sagriezta viņa kreisā kāja. Dziļāki izmeklējumi sekos pēc tam, kad komanda atgriezīsies mājās no izbraukuma.

Pagājušā gada vasarā ar trešo numuru draftētais Adams Fantili savainojumā iedzīvojās svētdien, kad Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina laukumā izbraukumā ar 2:4 piekāpās Sietlas "Kraken". Otrajā periodā pēc spēka paņēmiena pret Džeredu Makanu Kolumbusas uzbrucējs uzreiz pameta laukumu un devās taisnā ceļā uz ģērbtuvēm.

"Blue Jackets" naktī uz trešdienu viesos spēkosies pret Sentluisas "Blues", un komanda paziņojusi, ka Fantili laukumā nedosies. Tāpat paziņots, ka padziļināta izmeklēšana sekos pēc atgriešanās Kolumbusā. Duelis pret "Blues" pēdējais pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma, kas ilgs līdz 10. februārim.

Fantili pirmajā NHL sezonā 49 mačos izcēlies ar 12 vārtiem un 27 punktiem, būdams ceturtais rezultatīvākais debitantu vidū. "Blue Jackets" sastāvā viņš ir otrais rezultatīvākais – aiz 31 punktu sakrājušā Džonija Gudro.

"Blue Jackets" uzbrukums nule palika bez Patrika Laines, kurš mentālās veselības dēļ vērsies NHL palīdzības programmā. Savukārt 2022. gada drafta sestais numurs aizsargs Davids Jiržīčeks paudis neapmierinātību ar nosūtīšanu uz fārmklubu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/columbus-b...

     [+] [-]

, 2024-01-30 10:01, pirms 5 mēnešiem
Kolumbusas Blue Dinamo

     [+] [-]

, 2024-01-30 11:55, pirms 5 mēnešiem
Vismaz trenerim ir alibi vājajam sniegumam - nebija brīdis, kad kāds no līderiem nebūtu traumēts. Savā šīs sezonas dream team vēl nav spēlējusi.