Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Coyotes" sagaida Girgensonu, cerot revanšēties par "Ziemassvētku dāvanu"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Coyotes" sagaida Girgensonu, cerot revanšēties par "Ziemassvētku dāvanu"
Zemgus Girgensons cīņā ar Džeiku Gārdineru
Foto:AP/Scanpix

Pirmajā sezonas spēlē pret „Coyotes” Zemgus Girgensons izpelnījās mača labākā spēlētāja titulu. Šonakt viņš un Bufalo „Sabres” aizvadīs otro maču pret Fīniksas komandu, kurā latviešu uzbrucējs centīsies pārtraukt savu ieilgušo bezpunktu sēriju.

23. decembra spēlē „Sabres” uzvarēja ar 2:1, un šī mača uzvaras vārtu guvumu daudzi nosauca par Ziemassvētku dāvanas cienīgu. Pēc Marka Pezika metiena papildlaikā ripa iekrita „Coyotes” vārtsarga formā, kurš šo faktu nepamanīja un pats to iebīdīja vārtos.

Fīniksā gan šobrīd vērojami daudz svarīgāki notikumi nekā revanša meklēšana pret „Sabres”, proti, paziņots, ka no nākamās sezonas komanda sauksies Arizonas „Coyotes”. Deiva Tipeta trenētā vienība šobrīd aizvada piecu mājas spēļu sēriju, kuru uzsāka ar sauso uzvaru 3:0 pār Losandželosas „Kings”.

Arī šonakt bukmeikeri atvēl „Coyotes” favorītu lomu, tās uzvaru novērtējot ar koeficentu 1,75. Komandas bosi paziņojuši, ka cer vēl pēdējo reizi ieraudzīt Fīniksas vārdu izslēgšanas spēlēs, un līdz ar to divi punkti pret līgas pastarīti „Sabres” ir nepieciešama lieta. Šobrīd „Coyotes” atpaliek no trešās vietas divīzijā par sešiem punktiem, bet „Wild card” ir trīs punktu attālumā.

„Coyotes” vienā mājas mačā spējusi vidēji gūt 3,15 vārtus, un šādu iespēju bukmeikeri arī šonakt novērtējuši kā ļoti ticamu, „Coyotes Over 2,5” novērtējot ar 1,42. Ņemot vērā „Sabres” pēdējo spēļu rezultatīvos iznākumus (4:5, 0:3, 5:2, 3:5, 3:4, 3:4, 3:4), arī šonakt var izmēģināt veiksmi uz „Coyotes Over 3,5” ar koeficentu 2,40 un „Over 6,5” ar 3,20.

Tiesa, nevajadzētu gan arī domāt, ka Fīniksas uzvara ir pašsaprotama, vismaz ne tad, ja pievērš uzmanību vēsturei. Pēdējo zaudējumu Fīniksā „Sabres” piedzīvoja vien 2008. gada janvārī, bet pēc tam uzvarējusi visās trijās spēlēs. Lai arī joprojām tiek saglabāta pēdējā vieta NHL, Teda Nolana vadītā komanda rāda arvien saturīgāku hokeju, par ko liecina arī uzbrukuma efektivitātes pieaugums. Koeficents uz „Sabres” uzvaru, ieskaitot papildlaiku un pēcspēles metienus, ir 2,75.

Interesanti arī, ka „Coyotes”, kura otrajā un trešajā periodā gūto vārtu ziņā ir līgas desmitniekā (attiecīgi septītā un devītā), tad pirmajā periodā komanda spēlē katastrofāli – 53 pirmajos periodos gūti tikai 33 vārti (26. vieta līgā) un zaudēti 46 (21. rādītājs). Lai arī „Sabres” statistika ir vāja visos periodos, šo Fīniksas vājo vietu tā var spēt izmantot – koeficents uz „Sabres” uzvaru pirmā perioda mikromačā ir 3,95.

Zemgum Girgensonam pirmais mačs pret „Coyotes” izvērtās ļoti veiksmīgs. Nolana rīcībā esošo sastāvu todien bija ierobežojusi gripa un citi savainojumi, kas ļāva laukumā sūtīt vien 15 spēlētājus. Uzvaru gan izdevās izcīnīt tik un tā, pateicoties jau iepriekš minētajai „Ziemassvētku dāvanai”, kā arī Girgensona lieliskajai spēlei, kuru viņš noslēdza ar rezultatīvu piespēli un septiņiem metieniem pa vārtiem.

Pēc šīs spēles latviešu uzbrucējs gan izcēlies ar tikai punktu un ļoti labprāt ar rezultativitāti atgrieztos pēc iespējas ātrāk. Lai to izdarītu, būs nepieciešami metieni, kuru Girgensonam pēdējās spēlēs nav nemaz tik daudz – sešos mačos seši metieni pa vārtiem uzbrucējam ir maz. Tiesa, šīs nakts spēlē tiek piedāvāta samērā augsta līnija likmei par kopējo metienu skaitu spēlē, proti, „Under 60,5” novērtēts ar koeficentu 1,85. Vidēji mačā abas komandas pa vārtiem izdara 58,2 metienus.

     [+] [-]

, 2014-01-30 17:34, pirms 11 gadiem
Bifeļi parādiet ka esat īsti bifeļi nevis pastarīši!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-31 06:02, pirms 11 gadiem
Labs, Girgensonam gols mazākumā

     [+] [-]

, 2014-01-31 06:18, pirms 11 gadiem
Pagaidam 1+1 Girgensonsm! Vel 10 min jaspele! Cerams ka panems!