Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Torntons beidz spēlētāja karjeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Torntons beidz spēlētāja karjeru
Skots Torntons

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienības Losandželosas "Kings" spēka uzbrucējs Skots Torntons ir paziņojis par profesionālā hokejista karjeras beigšanu.

Vakardien Skots Torntons masu medijiem un hokeja līdzjutējiem paziņoja, ka viņa 17 sezonu ilgā NHL karjera ir beigusies.

Aizvadītajā sezonā, kurā kanādiešu uzbrucējs pārstāvēja Losandželosas "Kings" vienību, Torntona kontā bija vien 47 spēles, kurās viņš guva astoņus (5+3) punktus, nopelnīja 39 soda minūtes un sezonu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu - plus viens. Torntona kontā bija tik maz spēļu, jo pārējo sezonas daļu viņš ārstējās no savainojumiem - sezonas gaitā viņš bija savainojis krūškurvi, kaklu un ķermeņa aukšdaļu. Tāpat pagājušajā sezonā Torntona kontā bija trīs dūru cīņas.

Savas NHL hokejista karjeras laikā Torntons pārstāvēja septiņas vienības (Toronto "Maple Leafs", Edmontonas "Oilers", Monreālas "Canadiens", Dalasas "Stars", Sanhosē "Sharks" un Losandželosas "Kings"), aizvadīja 941 spēli, guva 144 vārtus, izdarīja 141 rezultatīvu piespēli, nopelnīja 1459 soda minūtes, bet karjeras lietderības rādītājs Torntonam ir negatīvs - mīnus 122.

Izmantotie resursi:
forecaster.ca

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 13:23, pirms 16 gadiem
hmmm ... kaut kā nemanīju, ka šis būtu baigais konkurents Ivanānam Lai vai kā , bet tagad ir lielāks iemesls paturēt Ivanānu Kingos jaunajam trenerim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 13:58, pirms 16 gadiem
archy0 rakstīja: hmmm ... kaut kā nemanīju, ka šis būtu baigais konkurents Ivanānam Lai vai kā , bet tagad ir lielāks iemesls paturēt Ivanānu Kingos jaunajam trenerim.


Viņš ir vieglā svara policists - spēka uzbrucējs, bet Ivanāns izteikts policists smagsvars, ta ka konkurenti viņi nebija. Šis aizpagājušajā sezonā konkurēja ar Tomu Kostapolusu, bet pagājušgad vairāk ārstējās nekā spēlēja.

     [+] [-]

, 2008-08-02 10:48, pirms 16 gadiem
njā.. žēl,labs spēlētājs .. bet labi tas kad kā jau te teica Ivanānam laba iespēja