Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez pārsteigumiem: ''Blackhawks'' NHL draftā ar pirmo numuru izvēlas Bedārdu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bez pārsteigumiem: ''Blackhawks'' NHL draftā ar pirmo numuru izvēlas Bedārdu
Konors Bedārds (vidū). Foto: NHL

Naktī uz ceturtdienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā tika aizvadīta pirmās kārtas izvēļu norise. Ar pirmo numuru Čikāgas ''Blackhawks'' paredzami izvēlējās uzbrucēju Konoru Bedārdu. Otrais numurs tika zviedram Leo Kārlsonam, bet Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' izraudzījās kanādieti Adamu Fantilli.

• Nacionālās hokeja līgas 2023. gada draftā lielu pārsteigumu pirmajā izvēlē nebija. Čikāgas ‘’Blackhawks’’ ar pirmo numuru izraudzījās kanādieti Konoru Bedārdu, kurš bija arī galvenais favorīts šai izvēlei.

• Vēl nesen Bedārdu atzina par IIHF sezonas labāko hokejistu, bet tagad viņš arī izraudzīts ar pirmo numuru draftā. ‘’Blackhawks’’ ieguva pirmo izvēli loterijā, kas notika 8. maijā.

• ‘’Vienreizēja sajūta to pieredzēt kopā ar ģimeni un draugiem, dzirdot, kā izsauc tavu vārdu. Visu, ko esmu dzirdējis līdz šim par Čikāgu, bijis tikai pozitīvi. Esmu ļoti pateicīgs klubam par viņu izrādīto uzticību man,’’ pēc drafta pauda Bedārds.

• Zviedrs Leo Kārlsons tika izraudzīts ar otro numuru un viņu izvēlējās Anaheimas ‘’Ducks’’. Kārlsons šajā pavasarī Zviedrijas izlases sastāvā debitēja pasaules čempionātā, astoņās spēlēs gūstot trīs vārtus un atdodot divas piespēles.

• Elvja Merzļikina Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’ drafta loterijā ieguva iespēju izvēlēties ar augsto trešo numuru. Tā izvēlējās centra uzbrucēju Adamu Fantilli. 18 gadus vecais uzbrucējs 2023. gada pasaules čempionātā ieguva zelta medaļas, desmit spēlēs Kanādas labā gūstot vārtus un atdodot divas piespēles.

• Sanhosē ‘’Sharks’’ ar ceturto izvēli izraudzījās Viljamu Smitu, Monreālas ‘’Canadiens’’ ar piekto numuru Dāvidu Reinbaheru, bet Arizonas ‘’Coyotes’’ ar sesto izvēli Dmitriju Simaševu.

• Ja pirms gada pirmajā drafta kārtā tika izraudzīti trīs slovāku spēlētāji, tad 2023. gads nesa vēl divus izvēlētus slovākus pirmās kārtas laikā. Ar desmito numuru Sentluisas ‘’Blues’’ izraudzījās Daliboru Dvorski, bet ar 16. numuru Vankūveras ‘’Canucks’’ izvēlējās Samuelu Honžeku.

• Vēl pirmajā desmitniekā tika izvēlēti Matvejs Mičkovs (Filadelfijas ‘’Flyers’’), Raiens Leonards (Vašingtonas ‘’Capitals’’) un Neits Danielsons (Detroitas ‘’Red Wings’’).

• Zemgus Girgensona Bufalo ‘’Sabres’’ pirmajā kārtā ar 13. kārtas numuru izraudzījās kreisās malas uzbrucēju Zeku Brensonu, bet Stenlija kausa ieguvēja, Teodora Bļugera pārstāvētā Lasvegasas ‘’Golden Knights’’ ar 32. numuru izvēlējās centra uzbrucēju Dāvidu Edstrēmu.

Iepriekšējo gadu pirmās izvēles

GadsSpēlētājsPozīcijaValstsKomanda
2023.Konors BedārdsUzbrucējsKanādaBlackhawks
2022.Jurajs SlafkovskisUzbrucējsSlovākijaCanadiens
2021.Ouens PauersAizsargsKanādaSabres
2020.Aleksis LafrenjēUzbrucējsKanādaRangers
2019.Džeks HjūzsUzbrucējsASVDevils
2018.Rasmuss DalīnsAizsargsZviedrijaSabres
2017.Niko HišīrsUzbrucējsŠveiceDevils
2016.Ostons MetjūzsUzbrucējsASVMaple Leafs
2015.Konors MakdeividsUzbrucējsKanādaOilers
2014.Ārons EkbladsAizsargsKanādaPanthers
2013.Neitans MakkinonsUzbrucējsKanādaAvalanche

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-bed...

1 2 3 90 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2023-06-29 08:36, pirms gada
O! Malači,beidzot atmodāties.Paldies,bet visa izsmeļošā informācija JAU IEGŪTA ĀRZEMJU SPORTA SAITOS,JO TIE HOKEJA LĪDZJUTĒJI ,KURIEM TAS TIEŠĀM INTERESĒ nevar atļauties gaidīt kad SC apskatnieki izgulēsies.Veiksmīgu dienu.!
Slēpts komentārs: Skudriniekss
Slēpts komentārs: damokla_zobens_22
Slēpts komentārs: Marokāņi-Lettiņu brāļi

  +1 [+] [-]

, 2023-06-29 08:52, pirms gada
Varbūt es nesaprotu Bedārda haipu, bet tieši Fantili nonākšana Kolumbusā varēt būt šīs franšīzes pagrieziena punkts.
Ok, čempī varbūt ne ar ko īpašu neizcēlās, bet NHL hokejam tieši šis džeks varētu būt visgatavākais no šī gada drafta.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-29 09:01, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Cikos šī ziņa bija citos portālos?
Daudzos lielajos portālos varēja sekot onlainā līdzi.

Bufalo laba izvēle, starp citu.

  +4 [+] [-]

, 2023-06-29 09:17, pirms gada
Neslikti austriešiem frukts ar 5.numuru

     [+] [-]

, 2023-06-29 09:19, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Smieklīgi pārmest entuziastu portālam. Atgādināšu, ka šeit nedarbojas profesionāļi, bet uz vistīrāko entuziasmu, par rakstu saņemot 0.75-1.75 EUR simbolisko atalgojumu! Visi strādā citur un šis ir tikai papildus neliela ienākuma gūšanas veids.
OK! Piekrītu,bet ar vienu atrunu.Es nezinu sporta centra darba specifiku,bet domāju,ja esi apņēmies rakstīt par noteiktu sporta veidu,tad dari to apzinīgi.Vienalga,vai tas ir pamata darbs,jeb hobijs.Manā skatījumā ar naudu šeit ir mazs sakars.Kāpēc man no rīta pamostoties būtu jāložņā pa ārzemju saitiem,lai atrastu info par vasaras svarīgāko notikumu pasaules hokejā?Kā pirmo es parasti atveru SC,bet abloms.Hokeja apskatnieki var šajā gadījumā pienest ūdeni virslīgas futbola apskatniekiem.Arī viņi ir tikai entuazisti un tas nav viņu pamata darbs.Vai ne tā?

     [+] [-]

, 2023-06-29 09:20, pirms gada
YES!!!Nākamos 15-20 gadus būs ko redzēt hoķītī!LG BLACKHAWKS!💪💪💪

  +2 [+] [-]

, 2023-06-29 09:34, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Cikos šī ziņa bija citos portālos?
Es parasti izmantoju divus avotus un tie ir NHL mājas lapa un krievu championat.com hokeja sadaļa,kur informācija par šo notikumu gāja praktiski onlainā.Protams no SC to prasīt būtu muļķīgi,bet uz drafta beigām kārtīgs apskatnieks būtu modinātāju uzlicis un rakstu uzrakstījis.Vismaz es tā darītu.
Slēpts komentārs: Skudriniekss
Slēpts komentārs: Abrags
Slēpts komentārs: Abrags
Slēpts komentārs: Abrags

  -1 [+] [-]

, 2023-06-29 09:49, pirms gada
Es nesaprotu, kāpēc zviedri nevar pārmaiņas pēc kādu no mūsu jaunajiem censoņiem pataisīt par top piku. Gana regulāri uzpeld pa kādam mazo hokeju nāciju spīdeklim, kurš varbūt arī slidot ir iemācījies dzimtenē, bet visu pārējo Zviedrijā.
Slēpts komentārs: oxa

  +2 [+] [-]

, 2023-06-29 10:10, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Neaizmirsti, ka tagad ir atvaļinājumu laiks, kad daudzi ar ģimenēm izbraukuši uz ārzemēm, atpūšas pie jūriņas, vai staigā pārgājienos kalnos! Ir arī personīgā dzīve, ārpus sporta rakstiņu sacerēšanas! Nekas traks tev nenotiks, ja autoru atvaļinājuma laikā paskatīsies citās lapās. It sevišķi, ja ir resurss nhl.com, kur visiem būtu jāiet un jāskatās, kuri interesējas par to draftu! Tikai tur būs visa informācija apkopota!
Pelna centus par rakstiem, bet atpūtīsies ārzemēs
Jā kā tad.

  +6 [+] [-]

, 2023-06-29 10:13, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Smieklīgi pārmest entuziastu portālam. Atgādināšu, ka šeit nedarbojas profesionāļi, bet uz vistīrāko entuziasmu, par rakstu saņemot 0.75-1.75 EUR simbolisko atalgojumu! Visi strādā citur un šis ir tikai papildus neliela ienākuma gūšanas veids.
No kurienes info par izcenojumiem? 5-6 gadi atpakaļ tie bija krietni lielāki+ ir jau arī štata darbinieki

  +5 [+] [-]

, 2023-06-29 10:14, pirms gada
alguns rakstīja: OK! Piekrītu,bet ar vienu atrunu.Es nezinu sporta centra darba specifiku,bet domāju,ja esi apņēmies rakstīt par noteiktu sporta veidu,tad dari to apzinīgi.Vienalga,vai tas ir pamata darbs,jeb hobijs.Manā skatījumā ar naudu šeit ir mazs sakars.Kāpēc man no rīta pamostoties būtu jāložņā pa ārzemju saitiem,lai atrastu info par vasaras svarīgāko notikumu pasaules hokejā?Kā pirmo es parasti atveru SC,bet abloms.Hokeja apskatnieki var šajā gadījumā pienest ūdeni virslīgas futbola apskatniekiem.Arī viņi ir tikai entuazisti un tas nav viņu pamata darbs.Vai ne tā?
Ir tā, ka ir tikai daži full time autori te. Viena maiņa ir 8-16, bet otra no 16 līdz 24. Tad arī viens autors šīs 8h apraksta notikumus, un tas attiecas uz visiem sporta veidiem, nevis tikai savu sporta veidu. Arvien vairāk tiek ņemti LETAS raksti, kas ir zemas kvalitātes. Protams, tas, ka viens autors pa visu maiņu, neveicina rakstu kvalitāti, jo tik ķer un grābj visu pec kartas un ātrāk. Es to uzzināju no PPK raidijuma, kad tur viesojās viens no Sportacentra pilna laika autoriem Agris Suveizda.
Slēpts komentārs: Marokāņi-Lettiņu brāļi
Slēpts komentārs: Abrags

  +1 [+] [-]

, 2023-06-29 10:24, pirms gada
Jau esmu teicis agrāk, NHL ir jāatstāj max 3 kārtas draftā, no tām 6, 7 jēga stipri niecīga, jo tāpat nedraftēti spēlētāji spēlē NHL un dažs labs pat ļoti labi.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-29 10:29, pirms gada
Abrags rakstīja: jautājums vienkāršs, cik par to Tu būtu gatavs maksāt?
Redzi Abrag,te jau arī ir starpība starp manu sporta entuazistu paaudzi un tagadējo,ka primārais jautājums ir ,cik man par to maksās?Ja man tā ir sirds lieta,tad es tādu jautājumu nemaz neuzdodu.Cik maksā,tik maksā,it sevišķi,ja tas nav pamata darbs.Ja tā nav sirds lieta,tad jā,tāds jautājums ir primārais.Apmēram tā.
Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +3 [+] [-]

, 2023-06-29 10:33, pirms gada
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Tā arī NEVIENS neatbildēja uz maniem jautājumiem, ibio, rio!
Tak visiem pajāt par tevi.
Slēpts komentārs: Skudriniekss

     [+] [-]

, 2023-06-29 10:39, pirms gada
Abrags rakstīja: Pričom tur zviedri???
Pamatus tāpat jau ieliek mūsu vietējie treneri Latvijā. Ir mums daudzi bijuši līderi U18/U20 izlasēs, kas ikdienā zviedros kapā? Tagad tikai - Ločmelis un arī Vilmanis... iepriekš neviens laikam (ja neskaita, Cgojevu - tai laikā uzvārds viņam vēl bija Kļaviņš; nenodraftēja, bet nu līderis viņš arī U20/U18 izlasēs nebija)
Es runāju par tendecni, ka spēlētāji no mazākajām nācijām kaut kādu knapu padsmit gadu vecumā pārceļas uz zviedriju un tur tiek daslīpēti līdz ļoti augstam līmenin. Šis austrietis, pērn Kaspers. Arī Kopitars, tas pats. Mēs tepat blakus Zviedrijai esam, bet mums neviens šāds kadrs nav bijis

  +1 [+] [-]

, 2023-06-29 10:40, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Suveizda labi pateica, priecājaties, ka vispār ir entuziasti, kuri uztur portālu pie dzīvības. Jo nevienam darbiniekam tas nav tā kā izdzīvošanas jautājums. Par rakstiem maksā maz un tas ir tikai kā papildus neliels ienākums. Nav svarīgi, vai tur 1.75 EUR vai 3.75 EUR par rakstu, tās summas varbūt mainījušās nedaudz. Bet nekas daudz tas nav. Tīri entuziasma pasākums, nevis profesionālais, tāpēc neko daudz no viņiem arī pretī prasīt nevar.
Hmm, bet Žigajevs jau jautāja Suveizdam, ko viņš dara, kad neraksta rakstus. Viņš neko neminēja par citu darbu. Tikai skriešana, filmas, grāmatas utt.
Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +2 [+] [-]

, 2023-06-29 10:44, pirms gada
alguns rakstīja: O! Malači,beidzot atmodāties.Paldies,bet visa izsmeļošā informācija JAU IEGŪTA ĀRZEMJU SPORTA SAITOS,JO TIE HOKEJA LĪDZJUTĒJI ,KURIEM TAS TIEŠĀM INTERESĒ nevar atļauties gaidīt kad SC apskatnieki izgulēsies.Veiksmīgu dienu.!
Šajā portālā gaidi izsmeļošu informāciju? Nopietni?

     [+] [-]

, 2023-06-29 10:45, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Var jau paprasīt pa tiešo, bet nevienam nav pienākums ne mums, ne tādam Žigajevam sniegt atbildi par papildus ienākumu avotiem. Tā jau nav saruna pie prokurora. Ja vēlas, var to paturēt noslēpumā.
Jā, nav, bet nav jau jāmin darba vieta. Nedomāju, ka tas ir kas slēpjams, ja vnk pateiktu, ka ir arī cits darbs. Viņam viena Virslīgas apskata izveidosana prasa 20 h. Kur tur atrast vietu citam darbam?
Slēpts komentārs: Abrags
Slēpts komentārs: vienkārši Anatolijs

  -1 [+] [-]

, 2023-06-29 11:47, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jā, nav, bet nav jau jāmin darba vieta. Nedomāju, ka tas ir kas slēpjams, ja vnk pateiktu, ka ir arī cits darbs. Viņam viena Virslīgas apskata izveidosana prasa 20 h. Kur tur atrast vietu citam darbam?
Likmītes, ekspertīze: https://likme.tv/eksperti/agris-suv...

Kaut kas ar matemātiku-statistiku tur arī ir.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-29 12:01, pirms gada
alguns rakstīja: OK! Piekrītu,bet ar vienu atrunu.Es nezinu sporta centra darba specifiku,bet domāju,ja esi apņēmies rakstīt par noteiktu sporta veidu,tad dari to apzinīgi.Vienalga,vai tas ir pamata darbs,jeb hobijs.Manā skatījumā ar naudu šeit ir mazs sakars.Kāpēc man no rīta pamostoties būtu jāložņā pa ārzemju saitiem,lai atrastu info par vasaras svarīgāko notikumu pasaules hokejā?Kā pirmo es parasti atveru SC,bet abloms.Hokeja apskatnieki var šajā gadījumā pienest ūdeni virslīgas futbola apskatniekiem.Arī viņi ir tikai entuazisti un tas nav viņu pamata darbs.Vai ne tā?
pasaules notikums, tu tocna esi jocigs, man personigi pilniba neintrese kautkads NHL drafts, viss jau ir zinams pirms drafta, manis pec var vispar tadu rakstu pat netaisit
1 2 3 90 komentāri