Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Divīzijas līderes "Rangers" uzbrucējam Hitilam atkal veselības problēmas – sezona galā

Agris Suveizda

Divīzijas līderes "Rangers" uzbrucējam Hitilam atkal veselības problēmas – sezona galā
Filips Hitils. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Metropoles divīzijas līdere Ņujorkas "Rangers" pavēstījusi, ka čehu uzbrucējam Filipam Hitilam pēc veselības stāvokļa atkārtotas pasliktināšanās sezona ir beigusies un ka mērķis ir ierindā atgriezties uz nākamo sezonu.

24 gadus vecajam centram Hitilam pagājusī sezona bija labākā karjerā, 74 spēlēs izceļoties ar 45 (22+23) punktiem, 30 soda minūtēm un pozitīvu lietderību +15, bet šosezon viņš ir piedalījies tikai 10 spēlēs, izdarot sešas rezultatīvas piespēles.

Hitils nav spēlējis kopš 2. novembra, kad tika pie ceturtā smadzeņu satricinājuma karjerā, ceturtdien aizvadīja pirmo bezkontakta treniņu ar komandu, taču piektdienas slidošanas treniņā ledu pameta tikai ar citu personu palīdzību. Ņujorkas "Rangers" oficiālā paziņojumā atklāj vien to, ka čeham ir ķermeņa augšdaļas savainojums, sīkāku informāciju neizpaužot.

"Šie trīs mēneši bijuši smagākie manā dzīvē, tie nav bijuši viegli manai ģimenei, maniem tuvākajiem cilvēkiem un, protams, arī Ņujorkas "Rangers" organizācijai. Taču ir jāsaglabā pozitīvisms un jāskatās uz priekšu. Liels paldies visiem par jaukajām ziņām, atgriezīšos vēl stiprāks," sociālajos tīklos rakstīja 2017. gada drafta 17. numurs.

Ņujorkas "Rangers" sezonu sāka ar bilanci 18-4-1, turpinājusi ar tikai 12-12-2, taču ar 63 punktiem 49 spēlēs saglabā pirmo vietu Metropoles divīzijā. Hitilam šī ir pirmā sezona četru gadu līgumā par 17,75 miljoniem ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NYRangers/statu...
https://twitter.com/frank_seravalli...
https://twitter.com/JLazzy23/status...