Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pirmās nedēļas zvaigznes - Marlo, Kroufords un Senluī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL pirmās nedēļas zvaigznes - Marlo, Kroufords un Senluī
Patriks Marlo
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien nosauktas Nacionālās hokeja līgas aizvadītās nedēļas trīs zvaigznes. Par pirmo atzīts Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Patriks Marlo, kurš ar deviņiem vārtiem un 13 punktiem ir rezultatīvākais spēlētājs. Marlo izdevās atkārtot 96 gadus vecu līgas rekordu.

33 gadus vecais Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Patriks Marlo jauno sezonu sāka iespaidīgi, katrā no pirmajām četrām spēlēm gūstot divus vārtus un atkārtojot tālajā 1917. gadā uzstādītu rekordu. Kopumā piecos mačos Marlo kontā ir deviņi rezultatīvi raidījumi un četras piespēles. Pieci no vārtiem gūti vairākumā, bet trīs devuši "Sharks" uzvaru. Marlo kļuvis par pirmo spēlētāju Sanhosē kluba vēsturē, kurš sezonu sācis ar vārtiem piecās spēlēs pēc kārtas.

Otrās zvaigznes godā ir Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargs Korijs Kroufords, kurš pēc visām piecām spēlēm laukumu pameta kā uzvarētājs un palīdzēja "Blackhawks" labot kluba rekordu, sezonu sākot ar sešām uzvarām sešos mačos. Tikai pirmajā spēlē pret Losandželosas "Kings" viņš atvairīja mazāk nekā 20 metienu. Kroufords piecās spēlēs atvairījis 93,3% sāncenšu metienu un vidēji spēlē ielaidis 1,78 vārtus.

Par trešo zvaigzni atzīts Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Martins Senluī. Ar astoņām rezultatīvām piespēlēm viņš dala otro vietu līgā, bet ar 11 punktiem Senluī ir trešais. Visās spēlēs 37 gadus vecajam veterānam izdevies gūt vismaz divus punktus. Ražīgākā bija pēdējā spēle pret Filadelfijas "Flyers" - četras piespēles. "Lightning" sezonu ievadījusi ar četrām uzvarām piecos mačos.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +3 [+] [-]

, 2013-01-29 17:04, pirms 12 gadiem
Nekādu pārsteigumu,lai gan Sentlūi vietā varēja arī iespraukties Thorntons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-01-29 17:22, pirms 12 gadiem
Tarasenko ar varēja starp labākajiem iespraust...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-29 17:33, pirms 12 gadiem
Vaneks, Tarasenko vareja but, Giroux ari labi sacis

  -1 [+] [-]

, 2013-01-29 19:46, pirms 12 gadiem
negribas jau atkal sakt so sapigo teemu, tapec vnk ignorejat mani, bbet taa pretiga uzvardu rakstisana ir jaizbeidz. Ieskaties english dictionary, ja nezini kaa pareizi uzvardu izrunaa, jo cik man zinams latviesiem rakstiba ir tada pati kaa izruna.

     [+] [-]

, 2013-01-29 19:51, pirms 12 gadiem
Tampa saka specigi
Lieliska spele uzbrukuma
labaka neka bija spele aizsardziba un
par PO cinisies un talak viss var notikt
St. Lui malacis!

  -1 [+] [-]

, 2013-01-29 20:17, pirms 12 gadiem
Iespaidīgs sākums priekš rūkija tā kā nepūt...
Mežonīgie_Rietumi rakstīja: Tarasenko pats var iespraust...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja