Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Wild'' pēc septiņiem zaudējumiem pēc kārtas atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Wild'' pēc septiņiem zaudējumiem pēc kārtas atlaiž galveno treneri
Dīns Evasons uz ''Wild'' soliņa. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas ''Wild'' pēc neveiksmīga sezonas sākuma, kurā šobrīd tā piedzīvojusi septiņus zaudējumus pēc kārtas, lēmusi par trenera Dīna Evasona atlaišanu. Viņa vietā iecelts Džons Hainss.

Minesotas ''Wild'' pēc neveiksmīga sezonas sākuma un septiņiem zaudējumiem pēc kārtas izšķīrusies par galvenā trenera Dīna Evasona atlaišanu. Par kluba treneri Evasons strādāja kopš 2020. gada februāra.

''Manuprāt, vilšanās sajūtu nu jau pārņem dusmas. Mani dusmīgu padara tas, ka pieļaujam tās pašas kļūdas un tās pieļauj tie paši hokejisti. Pārsvarā tieši mūsu kļūdas neļauj mums cīnīties par uzvaru,'' pēc zaudējuma Detroitas ''Red Wings'', kas vēlāk kļuva par Evasona noslēdzošo spēli kā ''Wild'' galvenajam trenerim, teica speciālists.

''Dīns paveica lielisku darbu kā mūsu komandas galvenais treneris. Esmu ļoti pateicīgs par viņa darbu un ziedošanos organizācijas labā. Novēlu visu to labāko nākotnē,'' pēc trenera atlaišanas citēts ''Wild'' ģenerālmenedžeris Bils Gerins.

Līdz šim Minesotu pievīlusi spēle aizsardzībā. Komanda ir otrā sliktākā līgā pēc vidēji ielaistajiem vārtiem spēlē (3.95) un tai ir sliktākais mazākums līgā (neielaisti vārti 66.7% gadījumos).

Dīnu Evasonu galvenā trenera amatā nomainīs Džons Hainss. Viņš trenera karjeras laikā trenējis arī Ņūdžersijas ''Devils'' un Nešvilas ''Predators''. Pēdējā no komandām viņš nostrādāja no 2020. gada janvāra līdz 2023. gada maija beigām, tiekot atlaists pēc iepriekšējās sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/minnesota-...