Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampa un Nešvila atdod Bufalo NHL līderes lomu, Vegasa gūst astoņus vārtus

Agris Suveizda

Tampa un Nešvila atdod Bufalo NHL līderes lomu, Vegasa gūst astoņus vārtus
Neitans Makinons gūst vārtus. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā notikusi līderu maiņa Austrumu konferencē, Tampabejas "Lightning" nespējot savā laukumā uzvarēt Anaheimas "Ducks" (1:3) un palaižot priekšā Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres", kas pagarinājumā mājās apspēlēja Sanhosē "Sharks" (3:2).

Tampabejas "Lightning" trešajā trešdaļā ielaida divus vārtus 48 sekundēs un ar 1:3 piekāpās Anaheimas "Ducks", pārtraucot trīs uzvaru sēriju, bet Rietumu konferences līdere Nešvilas "Predators" mājās ar 2:3 zaudēja Kolorādo "Avalanche", kas konferencē pakāpās uz otro vietu. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Neitans Makinons, un "Avalanche" Nešvilu nebija uzvarējusi kopš 2016. gada 29. marta jeb 11 spēlēs pēc kārtas. Pateicoties "Lightning" un "Predators" zaudējumiem (abām ir 35 punkti 25 spēlēs), Bufalo "Sabres" (36 punkti 25 spēlēs) atguvusi gan konferences, gan visas līgas līderpozīcijas.

Rezultatīvākā spēle tika aizvadīta Čikāgā, kur vietējā "Blackhawks" nespēja atrast pretzāles Vegasas "Golden Knights" uzbrukumam (3:8). Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem un rezultatīvai piespēlei sakrāja Koudijs Īkins un Šejs Teodors, bet pie trim rezultatīvām piespēlēm tika Deriks Engelands.

Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās arī Breidijs Tkačaks un Džošs Ārčibalds, kuri palīdzēja Otavas "Senators" un Arizonas "Coyotes" izbraukumā atspēlēties no 1:3 un ar 4:3 pārspēt attiecīgi Filadelfijas "Flyers" un Minesotas "Wild". Minesotas rindās visos trīs vārtos asistēja Džareds Spērdžons. Arizona izšķirošo ofensīvu veica pēdējā trešdaļā, tajā gūstot trīs vārtus.

SpēleRez
Sabres – Sharks3:2 P
Flyers – Senators3:4
Canadiens – Hurricanes1:2
Lightning – Ducks1:3
Blackhawks – Golden Knights3:8
Wild – Coyotes3:4
Predators – Avalanche2:3
Jets – Penguins3:4
Oilers – Stars1:0 P
Canucks – Kings1:2 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 13:57, pirms 6 gadiem
Kove otro spēli pēc kārtas nospēlē mazāk par 10 min un Kings sāk uzvarēt uzreiz