Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bučers noslēdz maksimālo līgumu ar "Devils"

Juris Miņins
Juris Miņins

Bučers noslēdz maksimālo līgumu ar "Devils"
Vils Bučers
Foto: AFP/Scanpix

Viens no šīs Nacionālās hokeja līgas (NHL) starpsezonas apspriestākajiem hokejistiem, Vilijs Bučers, ir paziņojis, ka ir noslēdzis divu gadu līgumu ar Ņūdžersijas "Devils"

Denveras koledžas aizsargs Vilijs Bučers, kurš ir aizvadītās ASV Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) hokeja turnīra vērtīgākais spēlētājs, vakardien, kopā ar savu jauno komandu, nāca klajā ar paziņojumu, ka NHL viņš debitēs Ņūdžersijas "Devils" rindās, jo tieši ar šo vienību viņš ir parakstījis divu gadu līgumu. Līguma kopējā summa ir 1.85 miljoni ASV dolāru.

Atgādināsim, ka 2013. gadā Bučeru NHL draftā izvēlējās Kolorado "Avalanche", taču šī paša štata koledžā spēlējušais aizsargs izvēlējās neparakstīt līgumu ar "Avs", tā vietā kļuva par brīvo aģentu. Protams, ka par NCAA MVP uzreiz parādījās interese no citām komandām, līderos izvirzoties trim vienībām – "Devils", kā arī Bufalo "Sabres" un Vegasas "Golden Knights".

Pats spēlētājs izvēlējās Ņūdžersijas komandu, kura arī viņam piedāvāja maksimāli lielāko līgumu kādu vien debitants var parakstīt, proti, tas ir divu gadu divvirziena līgums par 0.95 miljoniem sezonā.

Denveras universitātes komandas kapteinis, kurš iepriekšējās sezonas 43 mačos guva septiņus vārtus un atdeva trīsdesmit rezultatīvas piespēles, iepriekšējā sezonā aizveda savu komandu arī līdz NCAA Nacionālo čempionu titulam.

Interesanti, ka Bučers ir jau otrais NCAA hokeja turnīra MVP pēc kārtas, kurš atsakās no draftējušās komandas piedāvājuma. Pagājušgad to izdarīja Hārvardas komandas kapteinis Džims Vīsijs, kurš atteicās gan no Nešvilas "Predators", gan vēlāk arī Bufalo "Sabres", kuri iemainīja tiesības uz šo hokejistu, piedāvājuma, lai vēlāk pievienotos Ņujorkas "Rangers". Jāsaka, ka viņa pievienošanās Ņujorkas komandai bija veiksmīga, jo savā debijas sezonā 80 mačos viņš guva 16 vārtus un atdeva 27 rezultatīvaas piespēles.

Izmantotie resursi:
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN