Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stū Bārnss beidz hokejista karjeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Stū Bārnss beidz hokejista karjeru
Stū Bārnss (priekšplānā) pret Raiti Ivanānu
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) veterāns Stū Bārnss, kurš pagājušo sezonu aizvadīja Dalasas "Stars" vienībā, ir paziņojis par savas profesionālā hokejista karjeras beigām un plāno pievienoties kluba treneru korpusam.

Stū Bārnss ir paziņojis, ka savu pēdējo spēli NHL viņš jau ir aizvadījis un pieliek punktu savai 16 sezonu ilgajai NHL karjerai, lai pievienotos Dalasas "Stars" vienība, kurā viņš nospēlēja pēdējās piecas sezonas. Šāds lēmums ir pieņemts sakarā ar daudzajiem savainojumiem, kas tika gūti karjeras laikā. Pēdējais no tiem bija pagājušās sezonas izlsēgšanas spēļu turnīrā.

Jāpiebilst, ka lielāko daļu savas NHL karjeras 37 gadus vecais uzbrucējs ir aizvadījis 3. vai 4. maiņā, taču viņš bija arī labs uzbrucējs, ko pierādīja 1997./1998. gada sezonā, kad viņa kontā bija 30 vārti.

Stū Bārnss, kuru 1989. gadā draftēja Vinipegas "Jets", NHL ir pārstāvējis tādas komandas kā Vinipegas "Jets", Floridas "Panthers", Pitsburgas "Penguins", Bufalo "Sabres" un Dalasas "Stars", aizvadījis 1136 spēles, guvis 261 vārtus un atdevis 336 piespēles.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com