Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Berārds centīsies pievienoties "Flyers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Berārds centīsies pievienoties "Flyers"
Braiens Berārds (priekšplānā)
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komanda Filadelfijas "Flyers" ir noslēgusi līgumu uz pārbaudes laiku ar bijušo Ņujorkas "Islanders" aizsargu-veterānu Braienu Berārdu.

Braiens Berārds ir noslēdzis izmēģinājuma līgumu (try-out contract) ar Filadelfijas "Flyers" vienību un treniņnometnes laikā mēģinās iekļūt tās sastāvā.

"Braiens ir pieredzējis aizsargs un lielisks spēlētājs jau labu laiku", sacīja "Flyers" ģenerālmenedžeris Pols Holmgrēns, "es apbrīnoju viņa neatlaidību un centību, jo viņš ir gatavs uz izmēģinājuma kontraktu, lai tikai tiktu komandā."

Atgādināsim, ka 1995. gada NHL draftā Braienu Berārdu ar kopējo pirmo numuru izvēlējās Otavas "Senators", taču tolaik jaunais hokejists atteicās parakstīt līgumu ar Kanādas vienību un tika aizmainīts uz Ņujorkas "Islanders" vienību. Savas NHL hokejista karjeras laikā Berārds ir pārstāvējis sešas vienības ("Islanders", "Rangers", "Maple Leafs", "Bruins", "Black Hawks", "Blue Jackets"), aizvadīja 619 spēles, guva 76 vārtus un atdeva 247 piespēles.

Atgādināsim, ka aizsarga karjerā ir bijuši divi negadījumi, kas viņam gandrīz vai maksāja sportista karjeras beigas. Pirmajā reizē viņš spēlēs laikā guva nopietnu acs savainojumu, kura rezultātā viņš ar vienu aci redz krietni sliktāk, bet otrajā reizē, 2005. gadā, viņš tika pieķerts dopinga lietošānā. Berārds bija lietojis steroīdus, taču tā kā pārbaude, kurā aizsargs "iekrita" nebija oficiāla, spēlētājs netika diskvalificēts.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 19:48, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Man nav nekas pret Berārdu, bet vai floridai jau nepietiek aizsargu...? Ja vēl Makeibs pievienosies, tad aizsardzības līnija būs visstiprākā austrumos


Filadelfijas "Flyers"

     [+] [-]

, 2008-08-28 20:13, pirms 16 gadiem
Pārskatījos

     [+] [-]

, 2008-08-28 20:27, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Pārskatījos


Gadās...