Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nešs, iespējams, izlaidīs nākamo NHL sezonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Nešs, iespējams, izlaidīs nākamo NHL sezonu
Riks Nešs
Foto: AP/Scanpix

Viens no šīs vasaras pieprasītākajiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvajiem aģentiem Riks Nešs ir informējis komandas, ka nav pārliecināts par spēlēšanu nākošajā sezonā un, iespējams, to varētu arī pilnībā izlaist.

34 gadus vecais uzbrucējs Riks Nešs, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Ņujorkas "Rangers" un Bostonas "Bruins" rindās, 71 mačā gūstot 21 vārtus un atdodot 13 rezultatīvas piespēles, ar sava aģenta starpniecību ir paziņojis visām līgas komandām, ka pašlaik viņam nav pārliecības par to, ka 2018./2019. gada sezonā viņš varēs doties uz ledus. Par iemeslu šādai nenoteiktībai ir spēlētāja veselības stāvoklis.

Spēlētāja aģents atteicās atklāt kas tieši nomoka hokejistu, taču ir zināms, ka gan šajā sezonā, gan arī 2013. gadā, kad viņš vēl pārstāvēja Ņujorkas "Rangers" komandu, Nešs bija guvis smadzeņu satricinājumus.

Jāpiebilst, ka šovasar noslēdzas viņa 2010. gadā parakstītais astoņu sezonu un 62.4 miljonu ASV dolāru vērtais līgums.

Tiek ziņots, ka Nešs vēlējies informēt komandas par saviem šīs starpsezonas nodomiem, nevis izmantot komandu nezināšanu un noslēgt līgumu, kuru nespēs pildīt. Tiesa, jau pirms kāda laika, tolaik gan neminot iemeslu, tika minēts, ka rezultatīvais uzbrucējs varētu izlaist vasaras līgumu slēgšanas trakumu, lai kādai no vienībām pievienotos sezonas gaitā.

Savas karjeras laikā 2002. gada drafta pirmais numurs ir aizvadījis 1060 mačus, kuru laikā guvis 437 vārtus un atdevis 368 rezultatīvas piespēles. Interesanti, ka šosezon viņš bija trešais labākais vārtu guvējs starp pašlaik aktīvajiem NHL hokejistiem, aiz Jaromira Jāgra, Aleksandra Ovečkina un Patrika Keina.

Jāpiebilst, ka Neša paziņojums ir krietni sarežģījis Bostonas "Bruins" dzīvi, jo komandai nu būs jāmeklē aizstājējs veterāna-vārtu guvēja ampluā. Iepriekš komanda interesējās par Iļju Kovaļčuku, taču viņš, kā zināms, izvēlējās Losandželosas "Kings" piedāvājumu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-06-29 07:17, pirms 6 gadiem
Te būs tas pats kas ar Hossu,sezonas laikā paziņos par karjeras beigām

     [+] [-]

, 2018-06-29 08:40, pirms 6 gadiem
Interesanti, ka šosezon viņš bija trešais labākais vārtu guvējs starp pašlaik aktīvajiem NHL hokejistiem, aiz Jaromira Jāgra, Aleksandra Ovečkina un Patrika Keina.

Ja vins bija aiz viniem vins nesanak ceturtais?

     [+] [-]

, 2018-06-29 08:59, pirms 6 gadiem
arvids1991 rakstīja: Interesanti, ka šosezon viņš bija trešais labākais vārtu guvējs starp pašlaik aktīvajiem NHL hokejistiem, aiz Jaromira Jāgra, Aleksandra Ovečkina un Patrika Keina.


Ja vins bija aiz viniem vins nesanak ceturtais?
Ceturtais pēc šī teikuma sanāk, bet ja ar to teikumu ir domāts aktīvie no All-Time Goals Leaders tad priekšā ir vēl Patrick Marleau un Patriks Keins ir 20 vieta. links zemāk

https://www.quanthockey.com/nhl/rec...

     [+] [-]

, 2018-06-29 09:41, pirms 6 gadiem
TouErs rakstīja: Ceturtais pēc šī teikuma sanāk, bet ja ar to teikumu ir domāts aktīvie no All-Time Goals Leaders tad priekšā ir vēl Patrick Marleau un Patriks Keins ir 20 vieta. links zemāk

https://www.quanthockey.com/nhl/records/nhl-active-players-all-time-goals-leaders.html
Juris tur divi vienā stāstu uztaisījis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-29 23:22, pirms 6 gadiem
HNB-DRAUGS! rakstīja: Atceros ka shis un sodito benkja sedeja kad kovalchuks iemeta zelta ripu.
Es atkal atceros kā Rikam kaklā kāra 2 zelta medaļas OS tajā laikā kad Kovaļčuks jau bija aizsūtīts mājās un toreiz OS spēlēja pasaulē labākie hokejisti!

Un atceros kā Nešs visu savu karjeruir spēlējis NHL starp pasaules labākajiem kamēr Kovi sēdēja kolhozā un bija kruts čalis!