Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tima Tomasa vārdā nosaukts tilts

Juris Miņins
Juris Miņins

Tima Tomasa vārdā nosaukts tilts
Tims Tomass
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs Tims Tomass vakardien, svinību laikā par godu viņa aizvadītās sezonas panākumiem, tika pie savā vārdā nosaukta tilta.

Vakardien Mičiganas pilsētā Deivisonā notika svinības par godu tās bijušajam iedzīvotājam Timam Tomasam, kurš aizvadītajā sezonā izcīnīja Stenlija kausu, tika atzīts par "play-off" maču vērtīgāko spēlētāju un labāko vārtsargu. Pats hokejists uz pilsētu bija atvedis arī vienu no hokeja pasaules nozīmīgākajām balvām – Stenlija kausu.

Svinību laikā spēlētājam, kā jau ierasts šādos gadījumos, tika pasniegta pilsētas atslēga, kā arī skolā, kurā mācījās Tomass, tika atklāts stends, uz kura ir izlikts hokejista vecais spēļu krekls un viņa skolas laiku komandas fotogrāfija. Taču pati galvenā dāvana, ko pilsēta pasniedza vārtsargam bija tilts, kurš ir nosaukts Tima Tomasa vārdā. Jāpiebilst, ka tas ir gājēju tilts pār dzelzceļa līniju un pie tā ir novietotas zīmes, kas norāda tilta jauno nosaukumu.

"No sākuma es domāju, ka es nebūšu gatavs šādām svinībām," sacīja pats pasākuma vaininieks, "taču, kad es uzkāpu uz skatuves un ieraudzīju visus šos cilvēkus, viss uztraukums pazuda. Mani atnāca apsveikt ļoti daudz paziņu, kurus es nebiju redzējis jau ļoti sen, arī sen neredzēti radinieki. Ir jāsaprot, ka tagad ASV pārdzīvo grūtus laikus, ir augsts bezdarba līmenis starp jauniešiem, tāpēc viņiem ir vajadzīgs kāds, kas iedvesmo. Ja viņi iedvesmu gūst no manis, esmu tikai priecīgs."

Zīmīgi, ka Tims Tomass nav vienīgais pēdējo sezonu Stenlija kausa ieguvējs, kuram dzimtā pilsēta pasakās šādā veidā, jo Džonatans Teivzs, 2010. gada "play-off" turnīra uzvarētājs Čikāgas "Blackhawks" rindās, kā arī izslēgšanas spēļu MVP, pagājušogad dāvanā no Vinipegas pilsētas vadības saņēma savā vārdā nosauktu ezeru.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

  +5 [+] [-]

, 2011-08-27 16:43, pirms 13 gadiem
Pelnīti!

  +7 [+] [-]

, 2011-08-27 16:59, pirms 13 gadiem
Apbrīnojams vārtsargs !

  +1 [+] [-]

, 2011-08-27 17:00, pirms 13 gadiem
sak ieziimeties tradicija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja