Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" par 26,25 miljoniem pagarina līgumu ar Milleru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" par 26,25 miljoniem pagarina līgumu ar Milleru
Dž. T. Millers
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning", kas Austrumu konferences finālā zaudēja Stenlija kausa ieguvējai Vašingtonas "Capitals", pagarinājis līgumu ar 25 gadus veco uzbrucēju Dž. T. Milleru, kurš nākamo piecu sezonu laikā saņems vairāk nekā 26 miljonus dolāru.

Dž. T. Millers sezonas lielāko daļu pavadīja Ņujorkas "Rangers" rindās, līdz kopā ar komandas kapteini Raienu Makdonu tika aizmainīts uz Tampabejas "Lightning", pretējā virzienā ceļojot Vladislavam Namestņikovam, Bretam Haudenam, Liboram Hajekam un pirmās kārtas izvēles tiesībām 2018. gada draftā.

Jaunās komandas rindās Millers piedalījās 18 regulārās sezonas spēlēs, izceļoties ar desmit vārtiem un 18 punktiem. Tāpat viņš palīdzēja Tampabejas "Lightning" sasniegt Austrumu konferences finālu, un 17 izslēgšanas cīņās Millers tika pie diviem vārtiem un astoņiem punktiem. Skaitot kopā "Lightning" un "Rangers" pavadīto laiku, viņš regulārajā sezonā 82 mačos sakrāja 58 punktus.

Millers, kura iepriekšējais līgums bija divas sezonas ilgs par 2,75 miljoniem sezonā, pagarinājis vienošanos uz pieciem gadiem par 26,25 miljoniem jeb par 5,25 miljoniem gadā. Tagad Tampabejas "Lightning" rīcībā ir seši hokejisti, kuriem ir līgumi līdz vismaz 2022. gadam – Millers, Stīvens Stemkoss, Ondržejs Palāts, Tailers Džonsons, Alekss Kilorns un Viktors Hedmans. Tāpat komanda cīnās par to, lai varētu parakstīt līgumu ar brīvo aģentu Džonu Tavaresu.

Tikmēr Otavas "Senators" vēlas lauzt līgumu ar 37 gadus veco uzbrucēju Aleksu Barouzu, kura kontraktā palikusi vēl viena sezona par 2,5 miljoniem. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās 71 spēlē, gūstot sešus vārtus un pievienojot astoņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/lightning-sign-j...
https://www.tsn.ca/sens-place-burro...

     [+] [-]

, 2018-06-27 22:06, pirms 6 gadiem
Baumo, ka Jerofejevs uz Kolumbusas Blue Jackets....