Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Oilers'' pārtrauc neveiksmju sēriju, ''Bruins'' zaudē trešo pēc kārtas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

''Oilers'' pārtrauc neveiksmju sēriju, ''Bruins'' zaudē trešo pēc kārtas
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā Konors Makdeivids atdeva divas rezultatīvās piespēles un palīdzēja Edmontonas ''Oilers'' pārtraukt trīs neveiksmju sēriju, ar 4:2 apspēlējot Losandželosas ''Kings''. Citā spēlē Bostonas ''Bruins'' nepalīdzēja Davida Pastrņāka rezultatīvais sniegums mačā pret Sietlas ''Kraken'' (3:4).

Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 6:3 pārspēja Otavas "Senators", izcīnot 27. uzvaru šosezon. Pēdējo piecu spēļu laikā "Capitals" izcīnījusi četras uzvaras. Aliaksejs Protas uzvaru sekmēja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm.

• "Capitals" sākotnēji izvirzījās vadībā ar 2:0, bet "Senators" pirmajā periodā izdevās atspēlēties. "Capitals" gan spēja atjaunot divu vārtu pārsvaru, noslēdzot pirmo periodu ar vadību 4:2.

• Tkačaks otrajā periodā ar plaukstas metienu prata vienus vārtus atspēlēt (3:4), tomēr spēles beigās sekmīgāk spēlēja Vašingtonas hokejisti, kas "Senators" vārtos iemeta vēl divas ripas (6:3).

Dalasas "Stars" aizvadītajā naktī ar 2:3 piekāpās Ņujorkas "Islanders". Lai noskaidrotu dueļa uzvarētāju, bija nepieciešams pagarinājums, kurā uzvaras vārtus guva Bo Horvats.

• "Stars" rindās ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Vaiats Džonstons, kurš šosezon guvis 19 vārtus un kopumā atdevis 22 rezultatīvās piespēles. Pēdējais spēlētājs "Stars" vēsturē, kurš, būdams 20 gadus vecs vai jaunāks, iekrāja vismaz 22 rezultativitātes punktus pirmo 60 maču laikā, bija Maiks Modano, kurš to paveica 1990./91. gada sezonā.

• Horvats otro reizi šosezon guvis vārtus pagarinājumā tieši pret "Stars". Kopumā viņam šosezon izdevies gūt 23 vārtus, kas 28 gadus vecā hokejista karjerā ir ceturtais labākais rādītājs 11 sezonu laikā.

• Trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Edmontonas ‘’Oilers’’, kas ar 4:2 apspēlēja Losandželosas ‘’Kings’’. Divas rezultatīvas piespēles kapteinim Konoram Makdeividam, bet vārti un rezultatīva piespēle vācietim Leonam Draizaitlam. Stjuarts Skiners atvairīja 38 no pretinieku izdarītajiem 40 metieniem.

• Citā spēlē trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Austrumu konferences līdere Bostonas ‘’Bruins’’, kas pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Rietumu konferences 12. vietas īpašniecei Sietlas ‘’Kraken’’.

• Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās čehs Davids Pastrņāks, kurš sezonā sakrājis jau 85 rezultativitātes punktus (38+47). Tieši pēc Pastrņāka piespēles Čārlijs Koils panāca izlīdzinājumu 3:3, bet pēcspēles metienos vienīgi Kailers Jamamoto spēja realizēt bullīti.

NHL rezultāti, 27. februāris

SpēleRezultāts
Capitals – Senators6:3
Stars – Islanders2:3 P
Oilers – Kings4:2
Kraken – Bruins4:3 PM

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/