Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" atbrīvo Hekstolu no ģenerālmenedžera amata

Andrejs Siliņš

"Flyers" atbrīvo Hekstolu no ģenerālmenedžera amata
Rons Hekstols. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" vadība pēc neizteiksmīgā sezonas sākuma pārtraukusi darba attiecības ar ģenerālmenedžeri Ronu Hekstolu.

"Flyers" jauno sezonu sākusi ar desmit uzvarām 23 mačos, kas ļāvis sakrāt 22 punktus un dod vien 13. pozīciju Austrumu konferences tabulā. Pēdējās sešās spēlēs komanda piedzīvojusi piecus zaudējumus. Kluba vadība nu lēmusi, ka šis ir īstais brīdis veikt ķeizargriezienu - no darba atbrīvos ģenerālmenedžeris Rons Hekstols.

54 gadus vecais kanādietis Hekstols kā vārtsargs savulaik kļuva par "Flyers" leģendu, jau savā debijas sezonā (1986./1987.) tiekot pie Vezina balvas (līgas labākais vārtsargs) un vēlāk saņēma arī Stenlija kausa vērtīgākā spēlētāja atzinību, lai gan "Flyers" finālā zaudēja "Oilers".

Pēc 13 gadu ilgās spēlētāja karjeras Hekstols kļuva par "Flyers" skautu un vēlāk strādāja arī citos amatos. 2006. gadā Hekstols pievienojās Losandželosas "Kings", kļūstot par kluba viceprezidentu un ģenerālmenedžera asistentu. Sešus gadus vēlāk "Kings" sagādāja Hekstolam Stenlija kausu, bet no 2013. gada viņš atkal strādāja "Flyers" - kā ģenerālmenedžeris no 2014. gada pavasara.

"Pateicamies Ronam par daudz nozīmīgiem ieguldījumiem, taču ir skaidrs, ka mums vairs nav vienotas filozofijas jautājumā par to, kā komandai jāattīstās," pavēstījis kluba prezidents Pols Holmgrens, norādot, ka uzsācis jauna ģenerālmenedžera meklējumus.

Izmantotie resursi:
https://6abc.com/

     [+] [-]

, 2018-11-26 23:39, pirms 6 gadiem
Legenda.

     [+] [-]

, 2018-11-27 19:40, pirms 6 gadiem
kauslis labs bija un golus metis