Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Demelo par 19,6 miljoniem pagarina līgumu ar Vinipegas "Jets"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Demelo par 19,6 miljoniem pagarina līgumu ar Vinipegas "Jets"
Dilans Demelo. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vinipegas "Jets" uz četrām sezonām pagarinājis līgumu ar aizsargu Dilanu Demelo, un vienošanās kopējā summa ir 19,6 miljoni dolāru jeb 4,9 miljoni par sezonu.

31 gadu vecais Dilans Demelo aizvadītajā sezonā veidoja Vinipegas "Jets" vadošo aizsargu pāri līdzās Džošam Morisejam. Morisejs ar 81 spēlē iekrātajiem 69 punktiem bija otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā, kamēr Demelo sakrāja 31 punktu.

Demelo jūlijā varēja kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, tomēr aizsargs izvēlējies palikt Vinipegā. "Jets" skrējiens pēc Stenlija kausa apstājās jau pirmajā kārtā, ar 1-4 piekāpjoties Kolorādo "Avalanche", kas nākamajā kārtā zaudēja Dalasas "Stars".

"Jets" ir trešā komanda Demelo karjerā. Pirms tam viņš pārstāvēja Sanhosē "Sharks" un Otavas "Senators", kopā aizvadot 554 spēles regulārās sezonas ietvaros. Aizsarga kontā ir 144 punkti. Savukārt 29 izslēgšanas spēlēs Demelo atzīmējies ar četrām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/dylan-deme...