Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arizonas "Coyotes" pagarina līgumu ar vārtsargu Ingremu

Agris Suveizda

Arizonas "Coyotes" pagarina līgumu ar vārtsargu Ingremu
Konors Ingrems. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Arizonas "Coyotes" paziņojusi par līguma pagarināšanu ar 26 gadus veco kanādiešu vārtsargu Konoru Ingremu, kurš jūlijā būtu kļuvis par brīvo aģentu.

Iepriekšējos trijos gados Ingrems saņēma 2,2 miljonus ASV dolāru, bet nākamajos trijos gados tiks pie 5,85 miljoniem jeb vidēji 1,95 miljoniem sezonā. Savā pirmajā pilnvērtīgajā NHL sezonā Ingrems bija komandas otrais numurs, 27 spēlēs atvairot 90,7% metienu un ielaižot vidēji 3,35 ripas. Vēl uz diviem gadiem līgums ir "Coyotes" čehu pamatvārtsargam Karelam Vejmelkam, kurš 50 spēlēs atvairīja 90,0% metienu un ielaida vidēji 3,43 ripas.

2016. gadā Ingremu trešajā kārtā ar 88. kopējo numuru draftēja Tampabejas "Lightning", kurā kanādietis gan tā arī neaizvadīja nevienu spēli. Arī Nešvilas "Predators" savu iespēju nācās gaidīt ilgi, un iepriekšējā regulārajā sezonā Ingrems aizvadīja trīs spēles un vēl četras – Stenlija kausā. Fārmklubā Ingrems 54 spēlēs atvairīja 91,5% metienu, ielaida vidēji 2,70 ripas, izcīnīja 30 uzvaras un oktobrī no neaizsargāto spēlētāju saraksta nokļuva Arizonā.

Arizonas "Coyotes" ar 70 punktiem 82 spēlēs ieņēma 13. vietu Rietumu konferencē, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 25 punktiem. Pirms divarpus gadiem Ingrems tika iekļauts NHL spēlētāju palīdzības programmā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/coyotes/news/co...

     [+] [-]

, 2023-06-26 20:54, pirms gada
Un cerams ,ka Tedijs uz Canucks.